Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ile razy stop ?

Featured Replies

Napisano

> Nie jestem. Używam głowy, aby nie dać się zabić.

Ale zdecyduj się, czy mówimy o przepisach, czy o nie daniu się zabić? Bo to dwie różne sprawy w tym przypadku. O czym z resztą też pisałem.

Napisano
  • Autor

> Oj koledzy, koledzy... Czas się doszkolić.

> W ogóle dziwi mnie, że ktoś może sobie wydumać taki gówniany problem.

> Chcesz żyć, to stawaj i 10 razy. Nie chcesz, to przepychaj się z policjantami. A może nikt nie

> zauważy i damy radę tramwajowi.

[ciach]

Widze ze zostalem wywolany do tablicy wink.gif

Dla mnie to nie gowniany problem. Ja pojechalem "na żabke" czyli na dwa razy. Gówniany problem pojawił sie za mna ktory byl mocno posuniety w lacinie dlaczego sie zatrzymalem za drugim razem . On tez sie zatrzymal ale na moim kuferku, a wlasciwie to na haku. U mnie obrazenia w postaci zdartej plastikowej "czapki" z haka , towarzysz z tylu musi sie zaopatrzyc w nowy zderzak, kawalek grila i chyba chlodnice.

Stad caly temat bo uslyszalem na drodze taka wiache ze wogole przepraszam ze zyje i ze sie zatrzymalem drugi raz. hahaha.giffacepalm%5B1%5D.gif

Napisano

W takiej sytuacji wezwałbym po prostu policję. Niech przedstawi swoją wersję drogówce ok.gif Z pewnością dobrze by go nagrodzili biglaugh.gif

Napisano

> [ciach]

> Widze ze zostalem wywolany do tablicy

> Dla mnie to nie gowniany problem. Ja pojechalem "na żabke" czyli na dwa razy. Gówniany problem

> pojawił sie za mna ktory byl mocno posuniety w lacinie dlaczego sie zatrzymalem za drugim

> razem . On tez sie zatrzymal ale na moim kuferku, a wlasciwie to na haku. U mnie obrazenia w

> postaci zdartej plastikowej "czapki" z haka , towarzysz z tylu musi sie zaopatrzyc w nowy

> zderzak, kawalek grila i chyba chlodnice.

> Stad caly temat bo uslyszalem na drodze taka wiache ze wogole przepraszam ze zyje i ze sie

> zatrzymalem drugi raz.

Nawet gdyby nie bylo tego stopu ani tej linii, to masz prawo sie calkowicie zatrzymac nawet jesli droga jest pusta. I ten z tylu nie ma nic do gadania.

Napisano
  • Autor

> Nawet gdyby nie bylo tego stopu ani tej linii, to masz prawo sie calkowicie zatrzymac nawet jesli

> droga jest pusta. I ten z tylu nie ma nic do gadania.

Dlatego nie wdawalem sie w dyspute tylko jeszcze obejrzalem truchlo czy mocowanie haka nie poszlo gdzies w bak / podloge bagaznika bo nie mam zamiaru sie tlumaczyc w robocie ze firmowka "skasowana " . Rzucilem jeszcze na odchodne "zjedz pan na bok poki silnik chodzi" ale lawina burw mnie skutecznie wepchala do samochodu i drive.gif30.GIF