Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Koniec F1 w Polsacie?

Featured Replies

Napisano

KLIK

i w sumie dość trafny komentarz Cezarego Gutowskiego:

Quote:

No i proszę

transmisja F1 w polskiej telewizji - kolejne wyjaśnienia w drodze

W załączonej notce znów oglądalność spadła "z powodu braku Roberta Kubicy" a nie dlatego, że jego obecności w F1 tvsłońce nie wykorzystało do zbudowania stałej bazy odbiorców. Wystarczyło opracować temat na poziomie, który zainteresuje więcej widzów, a nie serwować mdłą papkę, która odstraszała, wiejąc nudą.

Anyway - to może być już ostatni sezon męczenia tematu przez tą samą specgrupę, która zapewnia oglądalność na poziomie 100 000 + .

Może w końcu zajmie się tematem ktoś, kto wie, jak to się robi.

Napisano

Na co liczysz?

Ze F1 miałoby szanse przebić w Polsce ogladalmością piłke kopaną?

F1 odlądają miłośnicy niezależnie od poziomu komentujących, tak więc poziom komentujących nie wpływa z znaczący sposób na ogladalnośc czy przyciąganie nowych kibiców.

Umówmy się, w Polsce F1 jak i cały motosport to nadal sport niszowy czy to się komuś podoba czy nie.

Fakt, Kubica przyciagał tak jak i Małysz i takie kanapowe kibicowanie wszystkiemu gdzie biora udział polacy jest dla mnie chore, ale widać na takich ludziach zarabiają na reklamach w TV.

Napisano

> Na co liczysz?

> Ze F1 miałoby szanse przebić w Polsce ogladalmością piłke kopaną?

> F1 odlądają miłośnicy niezależnie od poziomu komentujących, tak więc poziom komentujących nie

> wpływa z znaczący sposób na ogladalnośc czy przyciąganie nowych kibiców.

W jakiejkolwiek stacji bedzie, to fani i tak beda ogladac. Ja ogladalem w Polsacie, wczesniej w TV4, wczesniej jak w Polsce nikt nie transmitowal przez pewien czas to na RTL i Eurosporcie (ktory potem zreszta tez stracil prawa do transmisji), a jakies 20 lat temu to ogladalem nawet na TVP2 bo byly retransmisje ok.gif

Napisano

Mam nadzieje ze wróci do TV4 i skończy się ten cyrk na antenie. Znajdzie się jakis konkretny prowadzący , bo do Borówy i jego tekstow juz się chyba przyzwyczaiłem ze niemozna na nim kompletnie polegać.

Napisano

Nieważne gdzie, ważne żebym miał program w ofercie swojej kablówki wink.gif Fajnie jak będzie w HD i super by było jakby komentował Sokół ok.gif

Napisano

> W jakiejkolwiek stacji bedzie, to fani i tak beda ogladac. Ja ogladalem w Polsacie, wczesniej w

> TV4, wczesniej jak w Polsce nikt nie transmitowal przez pewien czas to na RTL i Eurosporcie

> (ktory potem zreszta tez stracil prawa do transmisji), a jakies 20 lat temu to ogladalem nawet

> na TVP2 bo byly retransmisje

hehe.gifhehe.gifhehe.gif

CANAL+ miał w ofercie 8 programów F1 z włoskiej TV

transmisje zaczynały się już na pierwszym treningu

Napisano

> CANAL+ miał w ofercie 8 programów F1 z włoskiej TV

> transmisje zaczynały się już na pierwszym treningu

Na C+ było super. Kazdy program to inna kamera. Na ostatnim kanale były wyniki Live wink.gif Mile wspominam te transmisje.

Napisano

> Mam nadzieje ze wróci do TV4 i skończy się ten cyrk na antenie. Znajdzie się jakis konkretny

> prowadzący , bo do Borówy i jego tekstow juz się chyba przyzwyczaiłem ze niemozna na nim

> kompletnie polegać.

Raczej pozostanie Polsat sport, a co do komentatorów którzy nie są na miejscu tylko komentują tylko to co widzą w okienku telewizora, by za chwilę byc w studiu .... no.gif

Napisano

> Raczej pozostanie Polsat sport, a co do komentatorów którzy nie są na miejscu tylko komentują tylko

> to co widzą w okienku telewizora, by za chwilę byc w studiu ....

nawet to komentowanie tego co z TV widzą nie za bardzo idzie. Oglądam relacje iwdzę co innego a oni gadają co innego. Aż ręce opadaja.

Napisano

> nawet to komentowanie tego co z TV widzą nie za bardzo idzie. Oglądam relacje iwdzę co innego a oni

> gadają co innego. Aż ręce opadaja.

O to to to ... ok.gif

Napisano

> Na C+ było super. Kazdy program to inna kamera. Na ostatnim kanale były wyniki Live Mile wspominam

> te transmisje.

później pozostawał już tylko live timing w pcecie oslabiony.gif

ale i tak dzięki temu wiedziałem co się na torze dzieje zanim borówa zaskoczył biglaugh.gif

Napisano

> CANAL+ miał w ofercie 8 programów F1 z włoskiej TV

> transmisje zaczynały się już na pierwszym treningu

Jasne, tyle ze Canal+ mieli tylko ci ktorzy za to płacili. Ja nie mialem nigdy.

Napisano

> Jasne, tyle ze Canal+ mieli tylko ci ktorzy za to płacili. Ja nie mialem nigdy.

mnie chodziło o to, że zanim polszmat dowiedział się co to F1 to canal+ już umozliwiał oglądanie