Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

pytanie crx ed9

Featured Replies

Napisano

Witam, mam pytanie odnośnie swapa w ed9 jest tam seryjny silnik 1.6 (zapomniałem oznaczenia), może mi ktoś nakreślić czy do zamontowania b18c4 potrzebne są koniecznie customowe łapy? Przewaliłem troche googla i w większości jest mowa o ee8. Miałem dzis dzwonic do tecno garage i empire ale ... zapomniałem.

Napisano

> Witam, mam pytanie odnośnie swapa w ed9 jest tam seryjny silnik 1.6 (zapomniałem oznaczenia), może

> mi ktoś nakreślić czy do zamontowania b18c4 potrzebne są koniecznie customowe łapy?

> Przewaliłem troche googla i w większości jest mowa o ee8. Miałem dzis dzwonic do tecno garage

> i empire ale ... zapomniałem.

Zalezy chyba od tego czy wyjsciowo masz D czy B serie.

Tak czy inaczej rzezba w gownie. zlosnik.gif

Napisano

> Zalezy chyba od tego czy wyjsciowo masz D czy B serie.

> Tak czy inaczej rzezba w gownie.

Jak ed9 to D seria. B seria to ee8

Napisano
  • Autor

tak, jest to D seria na 100%. Do quowaxa napewno zadzwonie po swiętach, moze znajdzie kilka chwil dla mnie. Ogolnie to mam okazje kupić budę rexa w śmiesznych pieniądzach, szkoda jedynie ze to nie EE8 frown.gif

Napisano

> Jak ed9 to D seria. B seria to ee8

True that.

Stwierdzenie, ze rzezba wciaz jednak obowiazuje zlosnik.gif

Napisano

> True that.

> Stwierdzenie, ze rzezba wciaz jednak obowiazuje

swap z B16x na B18x powinien byc mniej problematyczny mechanicznie niz z D series.

Napisano
  • Autor

Nie fajnie sie to klaruje :C czyli prawdopodobnie zostane przy opcji gotowego rexa albo przy jakims dlubnietym civie. W takim razie zapytam, sadzicie ze mozna kupic crxa lub civa V Vl do 10k? Mowa o b serii.

Napisano

> swap z B16x na B18x powinien byc mniej problematyczny mechanicznie niz z D series.

To na pewno. Biorac pod uwage 21 letnia Hondowska bude to i tak przewiduje cudowna przygode. zlosnik.gif

Napisano

> Nie fajnie sie to klaruje :C czyli prawdopodobnie zostane przy opcji gotowego rexa albo przy jakims

> dlubnietym civie. W takim razie zapytam, sadzicie ze mozna kupic crxa lub civa V Vl do 10k?

> Mowa o b serii.

IMO. Nie. Slabsze egzemplarze zdechly, mocniejsze trzymaja cene.

Napisano

> Nie fajnie sie to klaruje :C czyli prawdopodobnie zostane przy opcji gotowego rexa albo przy jakims

> dlubnietym civie. W takim razie zapytam, sadzicie ze mozna kupic crxa lub civa V Vl do 10k?

> Mowa o b serii.

Pytanie czy mowisz o fabrycznej B serii czy swapach?

Swapa pewnie dostaniesz. Obecnie na civicklubie jest Vgen z B18C4 za 8900.

Napisano

> IMO. Nie. Slabsze egzemplarze zdechly, mocniejsze trzymaja cene.

Kundla sie znajdzie. Oryginalnego B16 faktycznie nie...

Napisano
  • Autor

dokladnie poszukuje czegoś takiego. Tzn rexio/civ po swapie. Wolałbym rexa ale patrze cholercia że jak na lekarstwo.

ed.

właśnie zerknąłem tego civica o którym Filip mówisz i naprawdę super propozycja. Szczerze powiedziawszy ten rok jeszcze chciałbym się nacieszyć cieniasem i pewnie coś na wakacje następnego roku kupić.

Napisano

> Mowa o b serii.

V gen tanio już wyhaczysz i dużo części pasuje z ITRa

Napisano
  • Autor

ogolnie muszę Ci powiedzieć że strasznie się napalałem na ITR, ale za wysokie progi na lisa nogi niestety frown.gif Jeszcze, podkreślam jeszcze smile.gif nie na moją kieszeń. Alternatywa jest myslę jakaś fajna lekka bseria.