Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

prośba o info/ocenę

Featured Replies

Napisano

o czymś takim ....

http://otomoto.pl/toyota-corolla-faktura-vat-C28574195.html

że pewnie nie jeździ to wiem zlosnik.gif ale bardziej mi zależy na info czy jak się turla to bezawaryjnie i bezkosztowo, i niedrogo w utrzymaniu ok.gif

edit

zakładamy, że jestem ślepy i kolor mnie nie interesuje zlosnik.gif

Napisano

nie kupuj czarnego, dobrze wygląda tylko w salonie i na zdjęciu....

no ewentualnie do 2 godzin po wyjeździe z myjni.

Napisano
  • Autor

> nie kupuj czarnego, dobrze wygląda tylko w salonie i na zdjęciu....

> no ewentualnie do 2 godzin po wyjeździe z myjni.

wady koloru znam ok.gif

Napisano

> wady koloru znam

Jezeli nie przeszkadza Ci bardzo podstawowe wyposazenie i dychawiczny silnik to mysle, ze warto sie zainteresowacok.gif

Historie auta powinno sie udac zweryfikowac!

Przegladales ta oferte?

http://www.toyota.pewneauto.pl/

Napisano

> nie kupuj czarnego, dobrze wygląda tylko w salonie i na zdjęciu....

> no ewentualnie do 2 godzin po wyjeździe z myjni.

mam 2 czarne auta od kilku lat i jakos bez problemu mi sie z tym zyje 270751858-jezyk.gif

Napisano

> mam 2 czarne auta od kilku lat i jakos bez problemu mi sie z tym zyje

zgadza sie ok.gif

mialem czarne i brud bylo widac po pol roku.teraz mam granatowe i wypadaloby co tydzien myc sciana.gif

Napisano

> zgadza sie

> mialem czarne i brud bylo widac po pol roku.teraz mam granatowe i wypadaloby co tydzien myc

A jak z białym? Gorsze jeszcze od czarnego? hmm.gif

Napisano

Ja mam E-15 tylko że 1.6 i przyznam że ten 1.6 to minimum do tego auta. To jest wersja terra czyli golas ja bym szukał od Luna w górę.

Napisano
  • Autor

> Ja mam E-15 tylko że 1.6 i przyznam że ten 1.6 to minimum do tego auta. To jest wersja terra czyli

> golas ja bym szukał od Luna w górę.

pojawił się egzemplarz z 1.6 hmm.gif problemowe toto? ile żłopie?

Napisano

> pojawił się egzemplarz z 1.6 problemowe toto? ile żłopie?

Ja mam przejechane 80 tyś. z czego ja zrobiłem 15. Na corolla club czytałem, że są problemy z cieknąca pompa wody, warto tez sluchać skrzyni biegów po około 100kkm. U mnie nic na razie takiego nie ma.

Spalanie wg. kompa mam 8.5, ale to krótkich odcinkach w zimę, jak jeździłem do roboty w zeszłym roku przez lato to miałem 7.3. W trasie zejdziesz do 6.5.

Napisano
  • Autor

> Ja mam przejechane 80 tyś. z czego ja zrobiłem 15. Na corolla club czytałem, że są problemy z

> cieknąca pompa wody, warto tez sluchać skrzyni biegów po około 100kkm. U mnie nic na razie

> takiego nie ma.

> Spalanie wg. kompa mam 8.5, ale to krótkich odcinkach w zimę, jak jeździłem do roboty w zeszłym

> roku przez lato to miałem 7.3. W trasie zejdziesz do 6.5.

dzisiaj miałem okazję porównać z 2010 i30cw (base+ diesel) i corollę (terra, benz.) .... najpierw siedziałem w i30 i stwierdziłem, że jak będzie lepiej niż plastikowo w i30 to dołożymy (mimo, że dużo) i będzie corolla .... i z całym szacunkiem ale w tym wyposażeniu taki sam dramat frown.gif i nawet jak przy zamykaniu drzwi nie było "blaszanego bębenka" jak w i30 to róznica w cenie na poziomie 11,5 tys nie pozwoliła na nic innego jak delikatne popukanie się w czoło zlosnik.gif

Napisano

bo toyota to nie są fajne materiały, miękkie plastiki i wypas. zalety toyoty wyjdą po 10 latach męczenia jej, kiedy... nic sie nie będzie z nią działo smile.gif

Napisano

> bo toyota to nie są fajne materiały, miękkie plastiki i wypas. zalety toyoty wyjdą po 10 latach

> męczenia jej, kiedy... nic sie nie będzie z nią działo

Nasza Toya ma przejechane 260tyś. i nic tylko leje się ON. Auto nudne do porzygania, ani ładne, ani brzydkie, ale totalnie się nie psuje więc szkoda zamienić na coś innego.

Napisano

> Nasza Toya ma przejechane 260tyś. i nic tylko leje się ON. Auto nudne do porzygania, ani ładne, ani

> brzydkie, ale totalnie się nie psuje więc szkoda zamienić na coś innego.

dokladnie to samo mam z moim yarkiem - 175kkm na Lce i ... nic - kompletnie to na tym aucie wrażenia nie zrobiło.

obecnie trzasnąłem nim 10kkm i jedzie dalej.

Niedługo mu w nagrodę zrobię polerkę i go przywrocę do ładności smile.gif