Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

kurs doszkalający

Featured Replies

Napisano
u mnie organizują cosik takiego: klik i zastanawiam sie czy sie wybrać. 250zł nie majątek a zawsze czegoś sie człowiek dowie. Ktoś przerabiał?
Napisano

> u mnie organizują cosik takiego: klik i zastanawiam sie czy sie wybrać. 250zł nie majątek a

> zawsze czegoś sie człowiek dowie. Ktoś przerabiał?

Ja przerabiałem ok.gif Akurat nie w tym ośrodku, ale z tego co spojrzałem na plan, to punkty bardzo podobne. Generalnie jak najbardziej mogę coś takiego polecić, w przeciągu tych 8 godzin nauczyłem się wielu ciekawych rzeczy, do których dochodzenie we własnym zakresie (nawet z literaturą) zajęłoby pewnie dobre parę tysięcy km. Rób, nie pożałujesz, nawet jeśli masz już spore doświadczenie. Ja robiłem w zasadzie tuż po odebraniu prawa jazdy waytogo.gif

Napisano

> u mnie organizują cosik takiego: klik i zastanawiam sie czy sie wybrać. 250zł nie majątek a

mosz Suzuki nie lepij sie zapisać tukej? ?

Napisano
  • Autor

> mosz Suzuki nie lepij sie zapisać tukej? ?

tylko tu nie napisali ze szkolenie które niby jest w Tychach odbywa się w Kamieniu Śl. zlosnik.gif

Napisano

> tylko tu nie napisali ze szkolenie które niby jest w Tychach odbywa się w Kamieniu Śl.

też problem bo mosz daleko... smile.gif

Dziś zapisałem się na szkolenie w Krakowie, zobaczymy co to warte, choć dużo znajomych z forum Vstroma polecało

Napisano
  • Autor

> też problem bo mosz daleko...

> Dziś zapisałem się na szkolenie w Krakowie, zobaczymy co to warte, choć dużo znajomych z forum

> Vstroma polecało

ok.gif jedziesz w niedziele? klik

Napisano

Juz raz na lamach forum przerabialismy temat podobnej szkoly ktora oferowala doszkalanie.

Filmik ktory jest na stronce znowu ma swoja wymowe ( znowu negatywna )

Galeria zreszta podobnie, ubior ochronny manko, jazda bez rekawiczek, w T-shirt'cie , jakies wiesniackie palenie gumy, to moze dobre na zlot dla motocyklowych alkoholikow ale nie na szkolenie mtocyklistow. W szkole Suzuki wyglada to juz nieco inaczej, wymagaja bowiem kompletnego ubioru ochronnego - swiadczy wiec juz o jakiejs jakosci.

wink.gif

Napisano
  • Autor

Filmiku nie oglądałem ale co do ubioru to wymagają tego samego co w suzuki. Doczytaj ok.gif

Napisano

> Filmiku nie oglądałem ale co do ubioru to wymagają tego samego co w suzuki. Doczytaj

Jezeli wymagaja, to dlaczego na fotach czy filmiku jest inaczej ?

wink.gif

Napisano
  • Autor

> Jezeli wymagaja, to dlaczego na fotach czy filmiku jest inaczej ?

a czy ja to organizuje? wink.gif

Napisano

> mosz Suzuki nie lepij sie zapisać tukej? ?

szkoda tylko, że:

*szkolenie organizowane tylko dla posiadaczy motocykli Suzuki.

bo w Toruniu to miałbym blisko

:/

Napisano

> szkoda tylko, że:

> *szkolenie organizowane tylko dla posiadaczy motocykli Suzuki.

> bo w Toruniu to miałbym blisko

> :/

nie wiem, może inne marki też coś podobnego organizują ja ze względu na posiadane dotychczas same Suzuki oraz MZ'ki nie jestem w temacie smile.gif

Napisano

> jedziesz w niedziele? klik

może jak pogoda będzie OK to podjadę do sosnowca na ES'ce

Napisano

Witam.

Osobiście wiele dobrego słyszałem o szkole Suzuki_Shell i w tym roku postanowiłem się zapisać. 8/9 czerwca jest pod Opolem kurs.

Wolne miejsca mają "dilerzy" z BB i Wrocławia ok.gif

Napisano
  • Autor

A nie wiesz czy pod Opolem są wakaty?

Napisano

> A nie wiesz czy pod Opolem są wakaty?

Są. Z tego co wiem, jw. dealer z Wrocławia ma 2 miejsca wolne, oraz z Bielska Białej. Tam musisz dzwonić i się umawiać ok.gif