Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kto już na letnich?

Featured Replies

Napisano

8vn3v5.jpg

sezon rozpoczęty zlosnik.gif passtuch dostał 17tki od sportline'a zlosnik.gif

Napisano

> sezon rozpoczęty passtuch dostał 17tki od sportline'a

Ładne.

Ja jeszcze nie zmieniłem.

A powiedz Tomku czym traktujesz te plastikowe chromy na dziobie że tak ładnie błyszczą?

Moje po myciu strasznie łapią plamy i trzeba długo je doczyszczać frown.gif

Napisano
  • Autor

niczym - tylko trzeba wytrzeć zanim wyschną i porobią się te zaschnięte krople, bo rzeczywiscie ciężko wytrzeć. no i podczas woskowania auta chromy też woskować (mimo że jakis mądrala napisał w instrukcji żeby nie woskować)

Napisano

ja też od weekendu na letnich ale seryjnych 16" grinser006.gif

Napisano

> niczym - tylko trzeba wytrzeć zanim wyschną i porobią się te zaschnięte krople, bo rzeczywiscie

> ciężko wytrzeć. no i podczas woskowania auta chromy też woskować (mimo że jakis mądrala

> napisał w instrukcji żeby nie woskować)

ok.gif

Dziś ładna pogoda, czas wyjąć Karcherka z czeluści garażu i umyć furki.

270635636-JUMP2.gif

Napisano

moj tez dostał 17 calowe i 235/45. Jazda po naszych drogach na takich kapciach to masakra !

Napisano

> moj tez dostał 17 calowe i 235/45. Jazda po naszych drogach na takich kapciach to masakra !

dokładnie to samo

odebrałem na zimówkach 205/55/16 i teraz doiero założyłem oryg rozmiar

różnica mooooocno odczuwalna

Napisano
  • Autor

> moj tez dostał 17 calowe i 235/45. Jazda po naszych drogach na takich kapciach to masakra !

nie ma źle, ale owszem czuć różnicę. Tyle dobrze że mniejsze dziury bierze między gumę i nie wpada w nie zlosnik.gif

Napisano

> dokładnie to samo

> odebrałem na zimówkach 205/55/16 i teraz doiero założyłem oryg rozmiar

> różnica mooooocno odczuwalna

Na plus czy odwrotnie? Pytam poważnie, bo się zastanawiam nad zmianą z 16 na 17 w B5 fl hmm.gif

Napisano
  • Autor

> Na plus czy odwrotnie? Pytam poważnie, bo się zastanawiam nad zmianą z 16 na 17 w B5 fl

odwrotnie

Napisano

> odwrotnie

Czyli wg. Ciebie lepiej zostać na 16-stkach cfaniaczek.gif

Napisano
  • Autor

> Czyli wg. Ciebie lepiej zostać na 16-stkach

z punktu widzenia komfortu jazdy oczywiście ok.gif passat to tatowóz, a nie auto to wybijania sobie plomb z zębów wink.gif

205/55/16 to nie jest znowu taki balon straszny. Ładny wzór felg - np vancouver i juz jest ładnie (teśc ma takie na passku 3BG)

Vancouver_tn.jpg

Napisano

Też już zmieniłem ale niestety okazuje się, że mam felgę do prostowania.

Ah te nasze drogi.

Napisano
  • Autor

> Też już zmieniłem ale niestety okazuje się, że mam felgę do prostowania.

> Ah te nasze drogi.

ja kupiłem całe koła, ale opony się okazały niezbyt okrągłe i wytrzęsło mnie podczas jazdy do wolkaniora nieźle hehe.gif

Kupiłem nowe Bridgestone Turanza T001 235/45/17 i teraz to można jechać... smile.gif

Napisano

> Na plus czy odwrotnie? Pytam poważnie, bo się zastanawiam nad zmianą z 16 na 17 w B5 fl

komfort na minus

prowadzenie na drodze normalnej - na plus

Napisano

> z punktu widzenia komfortu jazdy oczywiście passat to tatowóz, a nie auto to wybijania sobie

> plomb z zębów

> 205/55/16 to nie jest znowu taki balon straszny. Ładny wzór felg - np vancouver i juz jest ładnie

> (teśc ma takie na passku 3BG)

Dosyć fajny wzór. To oryginał VW? hmm.gif Na allegro nie widać hmm.gif

Napisano
  • Autor

> Dosyć fajny wzór. To oryginał VW? Na allegro nie widać

klik vancouver smile.gif

Napisano

> klik vancouver

Lepiej powiedz gdzie je kupić cfaniaczek.gif Pewnie w ASO ale fajnie by było żeby cena nie zabiła sciana.gif

Napisano

ok.gifok.gif Duzo lepiej wyglada na nich, i jak zawsze czysty zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

nie zastanawiaj się i pakuj 17 lub 18, ja w tej chwili sadze, że minimalna felga do paska to 18 w górę i mniejszej nie ma co wsadzać ja mam 17 ,ale niebawem chce zmienić na większe zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> fajny ale koza

to auto jest do jeżdżenia na codzień wink.gif więc jest ok.

Napisano

Ja w moim B5FL zmieniłem wlasnie dzisiaj 16 na 17 smile.gif W tym pierwszym rozmiar miałem 205/55 , a teraz 225/45.

Szczerze - żadnej różnicy nie czuje ok.gif Tyle ze wygląda lepiej ok.gif Felgi zalozylem z Mercedesa E-klasy (bez logo oczywiście) ok.gif

Napisano

> nie zastanawiaj się i pakuj 17 lub 18, ja w tej chwili sadze, że minimalna felga do paska to 18 w

> górę i mniejszej nie ma co wsadzać ja mam 17 ,ale niebawem chce zmienić na większe

Zgadzam się. Zmienilem wlasnie 16 na 17 i... wyglada lepiej, ale tak sobie mysle, ze najlepiej by pasowala 18, od razu pierwsza myśl po zalozeniu ok.gif

Napisano

> Zgadzam się. Zmienilem wlasnie 16 na 17 i... wyglada lepiej, ale tak sobie mysle, ze najlepiej by

> pasowala 18, od razu pierwsza myśl po zalozeniu

widzisz ja tak samo zrobiłem włożyłem 17 i mam chęci na 19 ,ale na razie ważniejsze sprawy są wiec felgi czekają w kolejce ,ale do tego polecam troszkę go obniżyć i będzie super zlosnik.gifzlosnik.giftak z 4 cm w dól i jest i komfortowo i ładnie ja ma jakieś 9 centów i śmigam tak na co dzień, fakt że po Niemieckich drogach bo na naszych na co dzień ciężka sprawa zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> to auto jest do jeżdżenia na codzień więc jest ok.

można i na co dzień mieć niżej i komfortowo ale kwestia gustów a o tym się nie dyskutuje pozdrawiam zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Ja w moim B5FL zmieniłem wlasnie dzisiaj 16 na 17 W tym pierwszym rozmiar miałem 205/55 , a teraz

> 225/45.

> Szczerze - żadnej różnicy nie czuje Tyle ze wygląda lepiej Felgi zalozylem z Mercedesa E-klasy

> (bez logo oczywiście)

Dawaj foty food.gif bo 17-stki chodzą mi cały czas po głowie lizak.gif

Napisano

No no no, podjechałbyś to byśmy na żywo ocenili wink.gif

Ja też już jakiś czas na letnich wink.gif

pss9%2520%2528small%2529.jpg

pss8%2520%2528small%2529.jpg