Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nie działają przyciski z prawej strony kierownicy [Blue&Me]

Featured Replies

Napisano

Cześć,

coś mi się popsuło z przyciskami na kierownicy - działały bez żadnego problem i 2 dni temu podczas zmiany piosenek przestały reagować.

Nie działają przyciski góra , dół , MAIN z prawej strony i windows z lewej.

Czy macie pomysł co mogę samemu sprawdzić zanim udam się do serwisu?

Obrazek poglądowy:

kierownica.jpg

Napisano

Bardziej dopatrywałbym się problemów z Blue&Me niż z samymi przyciskami... Próbowałeś przełączać piosenki na CD?

Napisano
  • Autor

> Bardziej dopatrywałbym się problemów z Blue&Me niż z samymi przyciskami... Próbowałeś

> przełączać piosenki na CD?

Właśnie byłem sprawdzić, bo standardowo słucham tylko z pena i faktycznie - przy cd przyciski działają.

To co - aktualizacja B&M może pomóc?

Napisano

> Właśnie byłem sprawdzić, bo standardowo słucham tylko z pena i faktycznie - przy cd przyciski

> działają.

> To co - aktualizacja B&M może pomóc?

a tego, to już niestety nie wiem... Na Twoim miejscu zacząłbym od odłączenia aku na noc (tylko potem trzeba będzie programować szyby) - a nuż pomoże...

Napisano

> a tego, to już niestety nie wiem... Na Twoim miejscu zacząłbym od odłączenia aku na noc (tylko

> potem trzeba będzie programować szyby) - a nuż pomoże...

Wystarczy na 15min odłączyć,jak to nie pomoże,to jest jeszcze jedna taka opcja w examinerze,"ponowne uruchomienie systemu blue&me.

Napisano

> Wystarczy na 15min odłączyć,jak to nie pomoże,to jest jeszcze jedna taka opcja w

> examinerze,"ponowne uruchomienie systemu blue&me.

mozna tez odlaczyc centralke blue ze schowka na pare h

Napisano

> mozna tez odlaczyc centralke blue ze schowka na pare h

Można smile.gifAle wersja z akumulatorem jest "łatwiejsza" smile.gifBlue lubi mieć swoje "Humorki"I odcięcie go od "sztrumu"pomaga b,czesto i to w różnych jej przypadłościach:)Jak to nie pomoże,to jest jeszcze opcja o której pisałem wcześniej:examiner smile.gifJest to taki "twardy"reset systemu,jak to nie pomoże to tylko siąść i płakać frown.gif

Napisano
  • Autor

> Można Ale wersja z akumulatorem jest "łatwiejsza" Blue lubi mieć swoje "Humorki"I odcięcie go od

> "sztrumu"pomaga b,czesto i to w różnych jej przypadłościach:)Jak to nie pomoże,to jest jeszcze

> opcja o której pisałem wcześniej:examiner Jest to taki "twardy"reset systemu,jak to nie pomoże

> to tylko siąść i płakać

Dzięki - spróbuję dziś po południu czy to pomoże.

A o jakie programowanie szyb przy rozłączeniu aku chodzi? Trzeba kalibrować krańcówki?

Napisano

> Dzięki - spróbuję dziś po południu czy to pomoże.

> A o jakie programowanie szyb przy rozłączeniu aku chodzi? Trzeba kalibrować krańcówki?

trzeba "pokazać" sterownikowi, gdzie zaczyna się i kończy szyba - masz to opisane w Vademecum ok.gifo tu biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

> trzeba "pokazać" sterownikowi, gdzie zaczyna się i kończy szyba - masz to opisane w Vademecum o

> tu

Dzięki! ok.gif

Napisano
  • Autor

> a tego, to już niestety nie wiem... Na Twoim miejscu zacząłbym od odłączenia aku na noc (tylko

> potem trzeba będzie programować szyby) - a nuż pomoże...

No i odpięcie aku na pół h pomogło, przyciski działają:) po starcie wywaliło mi błędy ASR, ESP, HH, ale po przejażdżce zniknęły.

Dzięki za pomoc ok.gif