Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Polerka do auta - jaką wybrać Tanio :)

Featured Replies

Napisano

Założenie - jak najtaniej. Zastosowanie - amatorskie polerowanko, jakieś wygładzenie rys, polerka szybki itp. Założenia ? Ma działać wink.gif

Wymagania ? Chyba regulacja obrotów i moc, z tego co wyczytałem na forach, ale w sumie to się nie znam, nigdy nie miałem. Poradźcie coś smile.gif

Napisano

> Założenie - jak najtaniej. Zastosowanie - amatorskie polerowanko, jakieś wygładzenie rys, polerka

> szybki itp. Założenia ? Ma działać

> Wymagania ? Chyba regulacja obrotów i moc, z tego co wyczytałem na forach, ale w sumie to się nie

> znam, nigdy nie miałem. Poradźcie coś

Ja mamperformance power. Do amatorskiego polerowania daje radę

Co do polerowania szyb tlenkiem ceru to daj sobie spokój - to tzw. urban legend

Napisano
  • Autor

> Ja mamperformance power. Do amatorskiego polerowania daje radę

> Co do polerowania szyb tlenkiem ceru to daj sobie spokój - to tzw. urban legend

Akurat nie urban legend, w puntolocie rysy po wycieraczkach pięknie zeszły - oczywiście nie na gładziutko (niespecjalnie się też starałem), ale w nocy pod światło już dobrze widać - nie ma smug smile.gif

Napisano

> Akurat nie urban legend, w puntolocie rysy po wycieraczkach pięknie zeszły - oczywiście nie na

> gładziutko (niespecjalnie się też starałem), ale w nocy pod światło już dobrze widać - nie ma

> smug

za to pewnie są dziwne refleksy skoro optyka szyby została naruszona smile.gif

Napisano

Ja używam Graphite 59G242 do kupienia np. w Praktikerze, ja tam brałem. Obroty od 900, stabilizacja obrotów, soft-start i coś co dla mnie jest bardzo ważne stosunkowo niska waga. Porównywałem wagowo z kumpla Silverline i tamta przy mojej to niezła locha. Jedyna wada jaką do tej pory znalazłem to brak blokady włącznika, przy dłuższej pracy czasem by się przydała, zwłaszcza jak na wolnych obrotach rozprowadzam powoli pastę po panelu. W zestawie walizka więc sprzęt się nie wala nigdzie po garażu luzem tylko stoi ładnie na półce razem z innymi narzędziami.