Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Honda Civic VIII

Featured Replies

Napisano

Witajcie

Pytanie o hondę civic 1.4 83 KM 2006 rok

Nie wiem czy dobrze przeczytałem, ale czy ten silnik jest 8 zaworowy, posiada łańcuch rozrządu? Czy to się da zagazować jakąś zwykłą instalacją IV gen.? Odnalazłem kilka tematów na kąciku, ale nie za dużo się dowiedziałem. zlosnik.gif Kradną to tak samo jak accordy VII gen.?

Napisano

Na forum civica pewnie wiećej sie dowiesz. Btw sprawdz czy problemow ze skrzyniami nie bylo, w jazzie costsam spitolili z silnikiem bodajze 1,4 wlasnie.

Napisano
  • Autor

> Na forum civica pewnie wiećej sie dowiesz. Btw sprawdz czy problemow ze skrzyniami nie bylo, w

> jazzie costsam spitolili z silnikiem bodajze 1,4 wlasnie.

Piszą, że muł :-) i o typowych bolączkach.

Napisano

> Piszą, że muł :-) i o typowych bolączkach.

Mam 1.8 w 9gen ktory ponoć slabiej przyspiesza. Jak sie kreci to dynamika jak dla cywila jest ok. Patrzac na

Spalanie chwilowe jezdze spokojnie, 1.4 do miasta pewnie ok, ale na trasy to pewnie slabe toto bedzie. Ale nie jezdzilem takim.

Napisano

> Mam 1.8 w 9gen ktory ponoć slabiej przyspiesza. Jak sie kreci to dynamika jak dla cywila jest ok.

> Patrzac na

> Spalanie chwilowe jezdze spokojnie, 1.4 do miasta pewnie ok, ale na trasy to pewnie slabe toto

> bedzie. Ale nie jezdzilem takim.

Ja miałem tą nieprzyjemność - dynamika jest dramatyczna. Moim zdaniem nie warto no.gif

Napisano

> Witajcie

> Pytanie o hondę civic 1.4 83 KM 2006 rok

> Nie wiem czy dobrze przeczytałem, ale czy ten silnik jest 8 zaworowy, posiada łańcuch rozrządu? Czy

> to się da zagazować jakąś zwykłą instalacją IV gen.? Odnalazłem kilka tematów na kąciku, ale

> nie za dużo się dowiedziałem. Kradną to tak samo jak accordy VII gen.?

Pisz do usera Mobil1. Posiada taka i troche iprzydatnych nformacji Ci przekaże ok.gif

Napisano

> Ja miałem tą nieprzyjemność - dynamika jest dramatyczna. Moim zdaniem nie warto

Jaka dynamika grinser006.gifgrinser006.gif

Jesli koniecznie 1.4 to ten poliftowy, 100PS...chociaz tez mul.

Napisano
  • Autor

> Ja miałem tą nieprzyjemność - dynamika jest dramatyczna. Moim zdaniem nie warto

Domyślam się jak to może jeździć, mam leona z 1.4 75 KM i katalogowo przyspieszają tak samo grinser006.gif