Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wyświetlacz komputera pokładowego

Featured Replies

Napisano

Posiadam wyświetlacz SIEMENS 5WK7455 32 Piny podświetlany 3 żarówkami. Popsułem go frown.gif Musze wymienić go. Jakie ewentualnie mogę kupić w zamian ? Będzie trzeba przeprogramować go ? Doradźcie coś frown.gif

Napisano

Miałeś pisać w zbiorczym, założonym przez siebie wątku sciana.gif

Napisano

> Musze wymienić go.

czemu musisz wymienić? co zmalowałeś

Napisano
  • Autor

> czemu musisz wymienić? co zmalowałeś

Muszę, taśma się przerwała, ścieżki pogubiła złącze do płytki straciło kilka styków, pękł zaczep trzymający wyświetlacz, i taśma odeszła od wyświetlacza frown.gif Ale to nie ja to tak trochę samo się zrobiło niechcący frown.gif

Napisano

> Muszę, taśma się przerwała, ścieżki pogubiła złącze do płytki straciło kilka styków, pękł zaczep

> trzymający wyświetlacz, i taśma odeszła od wyświetlacza Ale to nie ja to tak trochę samo się

> zrobiło niechcący

Tak, tak sama SIĘ urwała. Popełniła sepuku. Musisz zaprowadzić samochód do psychiatry aby wyleczył go ze skłonności samobójczych...

Napisano
  • Autor

> Tak, tak sama SIĘ urwała. Popełniła sepuku. Musisz zaprowadzić samochód do psychiatry aby wyleczył

> go ze skłonności samobójczych...

To później. (To pewnie przez was ma myśli samobójcze, bo straszycie go i śmiejecie się z niego). Mogę założyć każdy MID 32 pinowy ? sądzę, że trzeba go potem przeprogramować frown.gif Mam rację?

A może w ASO dostanę taśmę kupić?

Napisano
  • Autor

> To później. (To pewnie przez was ma myśli samobójcze, bo straszycie go i śmiejecie się z niego).

> Mogę założyć każdy MID 32 pinowy ? sądzę, że trzeba go potem przeprogramować Mam rację?

> A może w ASO dostanę taśmę kupić?

W ASO nie kupie taśmy, ani nawet całego MID'a bo nie ma. Zostaje Alledrogo.pl i szukanie MID'ów. TID'y za grosze chodzą po 15 zł a MID'y 200-400 zł frown.gif

Napisano

> To później. (To pewnie przez was ma myśli samobójcze, bo straszycie go i śmiejecie się z niego).

> Mogę założyć każdy MID 32 pinowy ? sądzę, że trzeba go potem przeprogramować Mam rację?

> A może w ASO dostanę taśmę kupić?

> W ASO nie kupie taśmy, ani nawet całego MID'a bo nie ma. Zostaje Alledrogo.pl i szukanie MID'ów.

> TID'y za grosze chodzą po 15 zł a MID'y 200-400 zł

Odpowiadasz sam sobie hmm.gifhehe.gif

Napisano
  • Autor

> Odpowiadasz sam sobie

Tak bo czasami szybciej znajduje odpowiedź niż ją usłyszę od kogoś 270751858-jezyk.gif