Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Jakie są teraz najnowsze trendy w dziedzinie żarówek H4 preferowanych dla motocykli?

Ma być standardowo (czyli 55W), tanio hehe.gif, niezawodnie rotfl.gif i jasno food.gif

Optymalizujemy w kierunku jasności zlosnik.gif

Daaaaaawno temu były tylko Philips Vision Plus, ale narobiło się teraz różnych żarówek - nie wiadomo czego szukać crazy.gif

Napisano

Jeśli moto ma kilka/kilkanaście lat to zacząłbym od sprawdzenia napięcia ładowania.

Napisano

> Jakie są teraz najnowsze trendy w dziedzinie żarówek H4 preferowanych dla motocykli?

> Ma być standardowo (czyli 55W), tanio , niezawodnie i jasno

> Optymalizujemy w kierunku jasności

> Daaaaaawno temu były tylko Philips Vision Plus, ale narobiło się teraz różnych żarówek - nie

> wiadomo czego szukać

nie wiem jak trendy, ale mi w niedziele padła żarówka. to w poniedziałek rano w drodze do pracy pojechałem do sklepu, kupiłem H4 za 9 PLN, wymieniłem... koniec historii.

Napisano
  • Autor

> Jeśli moto ma kilka/kilkanaście lat to zacząłbym od sprawdzenia napięcia ładowania.

Ładowanie jest, ale poprzedni właściciel wsadził dwie żarówki po 100W więc trochę toto prądu wcina. Jak będę dłubał po sezonie, chętnie wymieniłbym na standardową moc.

Napisano
  • Autor

> nie wiem jak trendy, ale mi w niedziele padła żarówka. to w poniedziałek rano w drodze do pracy

> pojechałem do sklepu, kupiłem H4 za 9 PLN, wymieniłem... koniec historii.

To jest zawsze jakieś wyjście zlosnik.gifok.gif

Napisano

A co to za moto ze ma dwie żarówki H4?

Ps. Ja ostatnio kupiłem osram nightbraker i widzę dużą poprawę w stosunku do żarówki za 8zl smile.gif

Napisano
  • Autor

> A co to za moto ze ma dwie żarówki H4?

Yamaha FZS 600

> Ps. Ja ostatnio kupiłem osram nightbraker i widzę dużą poprawę w stosunku do żarówki za 8zl

Widzę, że ci to mają teraz wersję PLUS grinser006.gif

Do tego mają dedykowane "motocyklowe". I jak tu wybierać niewiem.gif

zlosnik.gif

Napisano

Ziomek maniak kazał mi wymienić żarówki na takie od razu po tym jak odebrałem motocykl i po wszystkim stwierdził,że światło jest bielsze choć ciężko było mi to dostrzec.

Napisano

Ze tam Wam se chce bawic w kupowanie zarowek jakiejs tam firmy Osram. Ostatnim razem jak przepalila mi sie zarowka w Szwajcari, to malo nie plakalem. ile trzeba bedzie zaplacic, zwlaszcza, ze w BMW musialem kupic. Zaplacilem 27 FCH, w COOP kosztowala najtancze 34 FCH. U siebie place 2,50 i mam to serdecznie w ..... czy to Philips, Tesla czy inne Osram. biglaugh.gif

wink.gif

Napisano

> Yamaha FZS 600

> Widzę, że ci to mają teraz wersję PLUS

> Do tego mają dedykowane "motocyklowe". I jak tu wybierać

właśnie gdzieś teraz doczytałem ze jest jednak jedna żarówka H4, drugą jest H7. True?

Napisano
  • Autor

> właśnie gdzieś teraz doczytałem ze jest jednak jedna żarówka H4, drugą jest H7. True?

Tak było w modelu przed liftem (z prostokątnymi lampami) - tam ludzie przerabiali na dwie H4. Ale w moim jest tak seryjnie.