Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Peugeot 207 2007 1.4no Pb do oceny

Featured Replies

Napisano

Witam

Co sądzicie o tym autku, jak te modele się sprawująw miejskich warunkach

Klik

Napisano

podeslij vin...

ps w tym modelu czesto zdarzaja sie wycieski spod glowicy old.gif

Napisano

jeździłem kilka dni tym modelem z takim samym silnikiem ale bez gazu,

dynamika kiepska czyli do spokojnego turlania się, spalanie w mieście 7-8 l benzyny, w trasie 6-6,5, nie wiem jak uzyskuje na lpg te 6 l,

z praktycznych rzeczy to za niski przedni zderzak (krawężniki, podjazdy itp.)

Napisano

> Witam

> Co sądzicie o tym autku, jak te modele się sprawująw miejskich warunkach

> Klik

Jesli tam jest silnik, ktory powstal przy wspolpracy z BMW czyli okolo 95 KM to nie ma on najlepszych opinii wśród użytkowników peugeotów. Natomiast jeśli jest to stare 8 zaworowe 1.4 to mocy w nim nie uświadczysz kosmicznych bo to raptem 70 KM i niestety lubuje się w puszczaniu oleum do płynu chłodzącego przez uszczelniacze.

pozdr.

M.

Napisano

> Co sądzicie o tym autku,

Na + to że jest ładne.

Na - awaryjność - UPG pada przed 100 kkm, tylna belka wymaga regeneracji przed 150 kkm, tarcze hamulcowe 60 kkm to max - itp ...

Jak ktoś był użytkownikiem Fiata, to powie "ee.... czysta eksploatacja", jak ktoś miał normalne auto - może go awaryjność irytować.

Napisano

to auto nie posiada belki znanej z wczesniejszych modeli, wiec nie siej popeliny....

Napisano

apropo tych uszczelek pod glowica to z tymi 100kkm przesadziles bo w wiekszosci jakie do nas na gwarancji przyjezdzaly nie przekraczaly nawet 30kkm zlosnik.gif jedna miala 6 tysiecy i niespelna pol roku yikes.gifoink.gifzlosnik.gif

Napisano

> apropo tych uszczelek pod glowica to z tymi 100kkm przesadziles

Chodziło mi o to, że w znanej mi populacji kilkudziesięciu tych silników żaden nie przetrwał dłużej z fabryczną UPG.

Napisano

> Chodziło mi o to, że w znanej mi populacji kilkudziesięciu tych silników żaden nie przetrwał dłużej

> z fabryczną UPG.

ale niezaleznie od wersji' czy mowisz tylko o 8v?

Napisano

> Witam

> Co sądzicie o tym autku, jak te modele się sprawująw miejskich warunkach

> Klik

za tym' ze paliwozerne to fajne a przestronne autka

na problemy z vti 95 konnych opracowanych we wspolpracy z bmw silnikow i slabe 8zaworowe 75konne jednostki odpowiedzia moze byc kladyczny silnik peugeotowski 88KM z poczatku produkcji

przedni zwis zima rzeczywiscie trafi przytrzec

co ciekawe mozna sprzedac tem drozej niz analogiczna fabie

problemow z belka nie zarejestrowalem

fabryczne tarcze rzeczywiscie skonczyly sie szybko 40 czy 60 kkm juz nie pamietam- za to auto ma genialne hamulce=staje deba

osobiscie model polecam' a konkretny egzemplarz wiadomo trzeba patrzec

Napisano
  • Autor

> za tym' ze paliwozerne to fajne a przestronne autka

> na problemy z vti 95 konnych opracowanych we wspolpracy z bmw silnikow i slabe 8zaworowe 75konne

> jednostki odpowiedzia moze byc kladyczny silnik peugeotowski 88KM z poczatku produkcji

> przedni zwis zima rzeczywiscie trafi przytrzec

> co ciekawe mozna sprzedac tem drozej niz analogiczna fabie

> problemow z belka nie zarejestrowalem

> fabryczne tarcze rzeczywiscie skonczyly sie szybko 40 czy 60 kkm juz nie pamietam- za to auto ma

> genialne hamulce=staje deba

> osobiscie model polecam' a konkretny egzemplarz wiadomo trzeba patrzec

No właśnie ten apetyt na paliwo mnie zastanawia... 10 gazu w mieście to chyba nie wyjęta będzie i nie się się co czarować... Plus jak by nie było grubsze niby typowe usterki już w pierwszej setce przebiegu z lekka mnie studza... Spróbuje uzyskać VIV i obejrzeć live TEN EGZEMPLARZ chociaż wyczuwam lekką scieme że strony autora ogłoszenia

Napisano

UPG pada bo żabojady nie dały wzmocnienia na kanale olejowym. Wymieniane uszczelki zazwyczaj juz to wzmocnienie mają i problem znika.

Napisano

> No właśnie ten apetyt na paliwo mnie zastanawia... 10 gazu w mieście to chyba nie wyjęta będzie i

> nie się się co czarować... Plus jak by nie było grubsze niby typowe usterki już w pierwszej

> setce przebiegu z lekka mnie studza... Spróbuje uzyskać VIV i obejrzeć live TEN EGZEMPLARZ

> chociaż wyczuwam lekką scieme że strony autora ogłoszenia

moj jesli mnie pamiec niemyli wciagal benzynki 8,5-9,5 lato zima w trojmiejskich korkach

mojego 17700zl 2006 54-58kkm w marcu chyba sprzedalem

polski prostsze wyposazenie drugi wlasciciel-wszystko udokumentowane jakas tam stluczke robiona w ASO mial-sam ocen

nie wiem ile chchesz przeznaczyc na auto i co cie interesuje-ale tesciu fabie sprzedaje jakby co-nie bede obiektywny ale wydaje mi sie warta uwagi