Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

auto do 20tys. jezdzace ponizej 9s do setki

Featured Replies

Napisano

> a diesle 2.0d jak sie sprawuja awaryjnosc spalanie i czy podatne na wirusy..

Odpuść sobie 2,0d bo nie jest to wybitnie udana jednostka,padają turbiny i ww. klapki,którymi trzeba zająć się za wczasu. ok.gifJa na Twoim miejscu szukałbym 3,0d 184kM gdzie jeszcze nie ma ww. klapek w kolektorze ssącym,a turbina w aucie prawidłowo eksploatowanym spokojnie trzyma się w serii do jakiś 300tys km przebiegu. ok.gif Tylko przy założeniu 20kplnów musiałbyś szukać polifta,ale w nadwoziu touring.Sedany są wyraźnie droższe co wynika z faktu,iż młodzież z obrzeży miast przesiada się na nie z Golfów tdi oraz E36. grinser006.gifok.gif

Napisano
  • Autor

jakos chyba boje sie pojemnosci 3.0 bo nie wydaje mi sie tanie w naprawach i spalanie i wogole.. ale moze to tylko moje leki 270751858-jezyk.gif

Napisano

> jakos chyba boje sie pojemnosci 3.0 bo nie wydaje mi sie tanie w naprawach i spalanie i wogole..

> ale moze to tylko moje leki

moj szef to ma w swoim e39 3.0d... najechane ma 500+ tys. km! ale fakt, jak cos sie sypnie, to po kieszeni ciągnie.

Napisano

> jakos chyba boje sie pojemnosci 3.0 bo nie wydaje mi sie tanie w naprawach i spalanie i wogole..

> ale moze to tylko moje leki

Koszt napraw jest zbliżony jak nie mniejszy niż 2,0d 150kM bo silnik jest niezawodny,nie bez powodu kilka razy pod rząd wygrywał w konkurencji engine of the year w kategorii silników wysokoprężnych. ok.gifCo do spalania to cóż,jak ma jechać energicznie i miasto 100% to trzeba liczyć te 10l na 100km,ale po trasie wynik 6,5l/100km jest niczym niezwykłym,a poniżej 6l zejść to nie problem. shocked.gifzlosnik.gifImmo kultura pracy tego silnika bije na głowę niektóre silniki benzynowe 4-cylindrowe. smile.gif

Napisano

> Koszt napraw jest zbliżony jak nie mniejszy niż 2,0d 150kM bo silnik jest niezawodny,nie bez powodu

> kilka razy pod rząd wygrywał w konkurencji engine of the year w kategorii silników

> wysokoprężnych. Co do spalania to cóż,jak ma jechać energicznie i miasto 100% to trzeba liczyć

> te 10l na 100km,ale po trasie wynik 6,5l/100km jest niczym niezwykłym,a poniżej 6l zejść to

> nie problem. Immo kultura pracy tego silnika bije na głowę niektóre silniki benzynowe

> 4-cylindrowe.

nie przesadzaj smile.gif to R6 to faktycnzie chodzi ładniej niż R4. ale to nadal klekot... urok tego silnika jest stąd, że jest montowany w autach, w których nie oszczędza się na wygłuszeniu wnętrza smile.gif

Napisano
  • Autor

a opel astra H z silnikiem 1.9cdti 150 koni..

albo 2.0turbo benzyna 170,200konna.. warto brac ja pod uwage i czy sie gazuja..

Napisano
  • Autor

jeszcze jedne auto ktore miesci sie w kryteriach mondeo mkIII 2.5 jak to znosi gaz jakies typowe usterki..

Napisano

> jeszcze jedne auto ktore miesci sie w kryteriach mondeo mkIII 2.5 jak to znosi gaz jakies typowe

> usterki..

To już lepiej ST220,lepiej wyposażone,ale potrzebujesz na zadbany egzemplarz nieco więcej niż 20kplnów. zlosnik.gifok.gif

Napisano

Alfa Romeo 2.5/3.0 V6. Nie słuchaj głupot, że się psuje. Miałem 156 2.5 i śmiało polecam. Z wad można wymienić: rdzę (szukaj zdrowej i zabezpiecz przed zimą), nietrwałe przednie zawieszenie (zrobisz dobrze i masz spokój), spory apetyt na paliwo (moja chlała 15-17 litrów gazu w mieście).

Napisano
  • Autor

no o silnikach zlego slowa nie powiem.. ale calosc jako samochod do mnie nie przemawia smile.gif

tak pozatym najrosadniej w tych pieniadzach chyba wychodzi szukac leona albo octavi rs zlosnik.gif