Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

AC w mbanku

Featured Replies

Napisano

Witam

Teść chce wykupić oc + ac w mbanku. Specjalnie sobie konto założył bo zdecydowanie najtaniej. Jedynym problemem jest tylko to że w wersji podstawowej AC nie da się wybrać ubezpieczenia od kradzieży, jest tylko odszkodowanie za szkody powstałe w czasie kradzieży ale za samą utratę auta nie ma... tzn pisze gdzies tam drobnym druczkiem że można tą opcję wybrać w wariancie rozszerzonym ale ja ani on nie potrafimy tego znaleźć na wszystkich kolejnych krokach (formularzach) jakie sie tam wypełnia. Czy winą może być to że auto ma już 10 i pół roku ? Ale skoro tak to dlaczego da sie wybrać to podstawowe AC ?

Ktoś mnie może oświecić ? Próbowalismy dzwonic a infolinie ale nie można sie dodzwonić - może dlatego że niedziela. A ubezpieczenie mu sie jutro kończy...

Napisano

Jeśli interesuje Was kradzież w ubezpieczeniu to można wykupić minicasco w PZU, mi od auta wartego 21 tys wyszło 300 zł

Napisano

> Witam

> Teść chce wykupić oc + ac w mbanku. Specjalnie sobie konto założył bo zdecydowanie najtaniej.

> Jedynym problemem jest tylko to że w wersji podstawowej AC nie da się wybrać ubezpieczenia od

> kradzieży, jest tylko odszkodowanie za szkody powstałe w czasie kradzieży ale za samą utratę

> auta nie ma... tzn pisze gdzies tam drobnym druczkiem że można tą opcję wybrać w wariancie

> rozszerzonym ale ja ani on nie potrafimy tego znaleźć na wszystkich kolejnych krokach

> (formularzach) jakie sie tam wypełnia. Czy winą może być to że auto ma już 10 i pół roku ? Ale

> skoro tak to dlaczego da sie wybrać to podstawowe AC ?

> Ktoś mnie może oświecić ? Próbowalismy dzwonic a infolinie ale nie można sie dodzwonić - może

> dlatego że niedziela. A ubezpieczenie mu sie jutro kończy...

Jaka wartość pojazdu?

Napisano

> Jeśli interesuje Was kradzież w ubezpieczeniu to można wykupić minicasco w PZU, mi od auta wartego

> 21 tys wyszło 300 zł

waytogo.gif Dodatkowo ubezpieczenie od zdarzeń losowych i kolizji ze zwierzyną.

Napisano

IMO to moze byc przyczyna i podobnie moze byc tez w innych TU. Najlepiej zadzwonic do nich i zapytac. Ja kiedys ubezpieczalem w mbanku i bralem pelen pakiet (z KR) ale od jakis 3 lat jak wyceniam ubezpeiczenie to jest ok 40% drozej niz Allianz, Proarma i Axa a to duzo.