Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

przegub z punta 1.4 t do seicenta ?

Featured Replies

Napisano

Wiecie sie ktos czy przegub z punta 1.4 t wejdzie do seicenta? Albo chociaz jakis

mocniejszy niz dedykowane sc bo sa strasznie kruche, wymiane mam co sezon.

Z gory dzieki

Napisano

> Wiecie sie ktos czy przegub z punta 1.4 t wejdzie do seicenta? Albo chociaz jakis

> mocniejszy niz dedykowane sc bo sa strasznie kruche, wymiane mam co sezon.

> Z gory dzieki

naucz się jeździć ok.gif poważnie ok.gif

nigdy mi nie strzelił przegub przy całkiem sporej mocy i momencie... skrzyni się zdarzyło wybuchnąć zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> naucz się jeździć poważnie

> nigdy mi nie strzelił przegub przy całkiem sporej mocy i momencie... skrzyni się zdarzyło wybuchnąć

Wcale w dupe nie dostaja i staram sie jezdzic tak zeby nic bardzo nie cierpialo bo szkoda mi cacuszka. Juz zona sie burzy ze o sc dbam bardziej niz o nia zlosnik.gif ale powoli sie przyzwyczaja smile.gif Wszystko oprocz nieszczesnych przegubow jest w najlepszym porzadku.

Kumpel tez ma 1.2 i zapier.... jak glupi i seryjne ma juz 3 sezon wiec nie wiem czym to jest

Napisano

Jedź do ASO wymień na oryginalne, ale u nich! Będziesz miał 2 lata gwarancji i jak strzeli to będą wymieniać bez słowa.

Napisano
  • Autor

> Jedź do ASO wymień na oryginalne, ale u nich! Będziesz miał 2 lata gwarancji i jak strzeli to będą

> wymieniać bez słowa.

I co nie beda robic problemow o to ze silnik jest wiekszy i ze to z mojej winy strzela.

Juz miale rozne ptoblemy z oddaniem czegos w samochodzie na gwarancje bowszyscy problemy o cos robia

Napisano
  • Autor

> poprostu nie kupuj najtanszych kup pozadne i bedzie ok

Ostatnim razem wzialem juz te najdrozsze i lipa

Napisano

Jeśli chodzi o zewnętrzne to pasują p&p przeguby z punto lub bravo brava 1.2 i są sporo większe.

Napisano
  • Autor

> Jeśli chodzi o zewnętrzne to pasują p&p przeguby z punto lub bravo brava 1.2 i są sporo

> większe.

Spoko dzieki sprobuje zalozyc i zobacze co z tego bedzie

Napisano

> Jeśli chodzi o zewnętrzne to pasują p&p przeguby z punto lub bravo brava 1.2 i są sporo

> większe.

czyli cos takiego ??

klik ?

Napisano

> I co nie beda robic problemow o to ze silnik jest wiekszy i ze to z mojej winy strzela.

> Juz miale rozne ptoblemy z oddaniem czegos w samochodzie na gwarancje bowszyscy problemy o cos

> robia

Do wymiany przegubów nie muszą otwierać maski 270751858-jezyk.gif Z resztą, co Cię to obchodzi, masz gwarancję na część i mają wymienić, bo do Turbo Kamery ich wyślesz 270751858-jezyk.gif hehe Serwis nie płaci za części, tylko gwarant(FIAT). Serwis powinien się cieszyć, że części schodzą, bo na tym zarabiają. A ktoś kto kontroluje części gwarancyjne skąd miałby wiedzieć, że masz modzony sprzęt.

Napisano
  • Autor

Ha teraz to musze szybko cos zmontowac bo nie zdazylem wymienic i pech chcial ze dzis w srodku miasta sie rozkroczyl i nie ruszy smile.gif

Zaraz jade go przyciagnac pod dom, a przy tym tez bedzie kupa smiechu bo mam kombinowany

Zderzak z przodu w ktorym nie ma otworu zeby hak wkrecic;]

Napisano

> Ha teraz to musze szybko cos zmontowac bo nie zdazylem wymienic i pech chcial ze dzis w srodku

> miasta sie rozkroczyl i nie ruszy

> Zaraz jade go przyciagnac pod dom, a przy tym tez bedzie kupa smiechu bo mam kombinowany

> Zderzak z przodu w ktorym nie ma otworu zeby hak wkrecic;]

linka za wahacz i tyle

Napisano

> czyli cos takiego ??

> klik ?

dokładnie tak już kiedyś takie zakładałem do cc i pasuja idealnie jak seria a wymiar jest sporo wiekszy

Napisano
  • Autor

> dokładnie tak już kiedyś takie zakładałem do cc i pasuja idealnie jak seria a wymiar jest sporo

> wiekszy

Dzieki takiej odpowiedzi potezebowalem:)

Napisano

Obadaj wahacze, półosie itp.,,, w mocniejszych cc i S.C. nie padają więc masz coś krzywo