Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaki samochód "wysoki"

Featured Replies

Napisano
  • Autor

Bardzo wszystkim dziękuję za opinie i propozycje. Na razie obstawiam qaschqaia i suzuki, musimy pojechać do salonu i mama po prostu musi w nim usiąść

Napisano

> chyba latwiej jest sie zeslizgnac dwa-cm, niz podnosic 4litery do gory ?

Ale ja mówię cały czas o suvie. Łatwiej do niego wejść niż wyjść.

Napisano

> Ale ja mówię cały czas o suvie. Łatwiej do niego wejść niż wyjść.

Ja nie widze problemu niewiem.gif, jezeli jest to suv klasy kompakt i kierownik jest przecietnego wzrostu to ma idealnie 4litery powyzej siedziska a na tyle wysoko, ze sie nie zapada. Tkaze wejsc i wyjsc jest latwo bo latwo jest pozniej wstaje z wyzszej pozycji, co dla osob starszych ma duze znaczenie.

Tj pisalem widze to szczegolnie po moim dziadku, ktory ma 90 lat, z auta typu Punto wysiada 2-3x dluzej niz z suva, gdzie sie przekreca i wstaje - i nie potrzebuej lapania sie za slupki czy pasy, zeby sei podciagnac.

Napisano

Nie czytasz co napisałem. Nie porównuję suva do Punto, napisałem o wsiadaniu i wysiadaniu z suva.

Napisano

> Ale brzydkie toto jak kupa

Na pewno duzo ciekawsze niz meganudne Toyoty ale z gustami wiadomo jak jest grinser006.gif

Napisano

> Nie czytasz co napisałem. Nie porównuję suva do Punto, napisałem o wsiadaniu i wysiadaniu z suva.

podalem przykald Punto, zeby wyolbrzymic porownanie.

Napisano

> Ale brzydkie toto jak kupa

Tak jak pisałem, to auto jest dwubiegunowe - albo się podoba, albo nie. Nie ma stanów pośrednich grinser006.gif

Ale tych, którym się spodobał było wielu ... bo na początku producent nie nadążał z produkcją. Na ulicach też tego trochę widać grinser006.gif

A z gustem jest jak z kara.gif i całe szczęście, że mamy wybór aut od nudnych i projektowanych od ekierki do odjechanych grinser006.gifdrive.gif