Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Siatka oddzielająca

Featured Replies

Napisano

Czy jest możliwość zamontowania niemetalowej siatki oddzielającej przestrzeń pasażerską od bagażnika w kombiaku? Na dole jeszcze bym do czegoś przymocował ale do sufitu/dachu? mad.gif

Napisano

> Czy jest możliwość zamontowania niemetalowej siatki oddzielającej przestrzeń pasażerską od

> bagażnika w kombiaku? Na dole jeszcze bym do czegoś przymocował ale do sufitu/dachu?

oczywiście trzeba wywróżyć o jaki samochód chodzi?

Napisano

w210 kombi e-klasa taki jak moj ma taki bajer,siatka miekka,na bokach podsufitki specjalne uchwyty mysle ze do zdobycia na szrotach albo jakims portalu aukcyjnym.moge Ci zrobic zdjecia ale dopiero jutro wieczorem.

Napisano
  • Autor

> oczywiście trzeba wywróżyć o jaki samochód chodzi?

outback

Napisano
  • Autor

> w210 kombi e-klasa taki jak moj ma taki bajer,siatka miekka,na bokach podsufitki specjalne uchwyty

> mysle ze do zdobycia na szrotach albo jakims portalu aukcyjnym.moge Ci zrobic zdjecia ale

> dopiero jutro wieczorem.

takie coś?

Napisano

bardzo podobne tylko ja w 210 mam metalowe,bardziej masywne

Napisano
  • Autor

> bardzo podobne tylko ja w 210 mam metalowe,bardziej masywne

chyba będę musiał pokombinować czy dam radę coś takiego założyć.

Znalazłem jeszcze o to

Napisano

mi to bardziej przypomina mocowanie siatki ale w podlodze(mam bardzo podobne w podlodze bagaznika.

tamto wczesniejsze jest wpuszczane w tapicerke natomiast to moje to jest na identycznej zasadzie tylko ja mam hmmm "nadtynkowe"

znalazlem tylko taki link: tututu

Napisano

> chyba będę musiał pokombinować czy dam radę coś takiego założyć.

raczej nie łatwo będzie... polecałbym na typowe forum marki wejść i poszukać. Aż mi się wierzyć nie chce, że w standardzie tego nie było icon_rolleyes.gif Widocznie spora dopłata za to musiała być niewiem.gif

> Znalazłem jeszcze o to

to to jest do siatki, która ma pilnować bagażu, żeby nie latał smile.gif

Napisano

poszukaj czy są do tego modelu samochodu gotowe rolety z siatką - w bmw e39 jest coś takiego i super rozwiązanie - z rolety bagażnika wyciąga się siatkę do góry + całą roletę można przełozyć w zaczepy znajdujące się z przodu tylnej kanapy i po złożeniu tylnych oparć podnieść siatkę - za przednimi siedzeniami można ładować pod sam dach smile.gif

zaczep

roleta

edit : grzebiąc w necie takie coś mi wpadło w oczy siatka duży zakres regulacji i nie trzeba nic wiercić itd - na rozpórki mocowane

Może tą drogą pójdziesz?

Napisano
  • Autor

> poszukaj czy są do tego modelu samochodu gotowe rolety z siatką - w bmw e39 jest coś takiego i

> super rozwiązanie - z rolety bagażnika wyciąga się siatkę do góry + całą roletę można

> przełozyć w zaczepy znajdujące się z przodu tylnej kanapy i po złożeniu tylnych oparć podnieść

> siatkę - za przednimi siedzeniami można ładować pod sam dach

> zaczep

> roleta

> edit : grzebiąc w necie takie coś mi wpadło w oczy siatka duży zakres regulacji i nie trzeba nic

> wiercić itd - na rozpórki mocowane

> Może tą drogą pójdziesz?

Dzięki wielkie za regulowaną siatkę smile.gif TO będzie najlepsze. Potrzebuję okazyjnie przewieźć coś po sufit wink.gif

Napisano
  • Autor

jakby ktoś szukał to ta wygląda również ok i montaż łatwiejszy:

przegroda

Napisano

> Czy jest możliwość zamontowania niemetalowej siatki oddzielającej przestrzeń pasażerską od

> bagażnika w kombiaku?

Tak to wygląda w Avensisie:

Siatka