Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

linka recznego pod tarcze

Featured Replies

Napisano

Jaka linke recznego montowaliscie do hamulcow tarczowych mam akurat kupione zaciski z 500 , moze jakas Firma na zamowienie robi?

Napisano

> Jaka linke recznego montowaliscie do hamulcow tarczowych mam akurat kupione zaciski z 500 , moze

> jakas Firma na zamowienie robi?

ja mam lekko zmodyfikowana serie

Napisano

> Jaka linke recznego montowaliscie do hamulcow tarczowych mam akurat kupione zaciski z 500 , moze

> jakas Firma na zamowienie robi?

mi kolega na zamowienie robil w dabrowie gorniczej. robia tam ricambi do fiata

Napisano

Jak wyżej, łapa na jedną linkę z regulacją, linka seria, przerobione końcówki i inaczej puszczone niż seria. Sezon już tak przelatałem, nic się nie dzieje. Zaciski AR 146

Napisano
  • Autor

> mi kolega na zamowienie robil w dabrowie gorniczej. robia tam ricambi do fiata

a mozesz powiedziec jaka cena jest zrobienia takiej linki ? i musiales jakies wymiary czy cos podac czy powiedziales jakie zaciski sa i ze do cc ?

Napisano

> mi kolega na zamowienie robil w dabrowie gorniczej. robia tam ricambi do fiata

Jakiś namiar?? zlosnik.gif

Napisano

> a mozesz powiedziec jaka cena jest zrobienia takiej linki ? i musiales jakies wymiary czy cos

> podac czy powiedziales jakie zaciski sa i ze do cc ?

byla to jednorazowka ricambi na zamowienie. Byla po prostu dluzsza. Koszt to byl 0zl po znajomosci smile.gif niestety kolega nie robi masowo. Linke ta ma teraz Krzychu_sc bo bral caly komplet hamulcow z jednej turbaffffki

Napisano

Czy ktoś mógłby podrzucić zdjęcia jak ma to pomodzone?? Ewentualnie jakieś opisy/porady itp?? Na pewno kilka osób byłoby zainteresowane takimi informacjami grinser006.gif