Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Allegro i wyłudzanie zaliczki na samochody

Featured Replies

Napisano

Czytając poniższy artykuł jestem przerażony poziomem społeczeństwa, że daje się jeszcze robić na takie numery.

jak nie stać się włascicielem Passata

a na poprawe humoru w komentarzach ktos zaprasza do odwiedzenia strony pewnego komisu. Opisy ich aut poprawiają mi humor w ta pracującą noc biglaugh.gif

Napisano

Pisalem o tym z rok temu a sam przekret zaliczkowcow jest bardzo stary.Dotyczy nie tylko samochodow ale i roznych rzeczy.Najgorsze jest to,ze co raz lepsze metody maja,w tym artykule to jacys poczatkujacy,bo sa juz tacy co zatrudniaja dobrze mowiacych i piszacych po polsku,tworza strony firm kurierskich gdzie podaja nr listu przewozoeego ktorego status sie zmienia po wplacie kasy itd.W Pl sporo osob sie zlapalo,niektorzy na kwoty wplacone 20-30 tys-jak widac magia ceny jest silniejsza od zdrowego rozsadku crazy.gif

3 lata temu moj kolega wyslal tak do UK zegarek za 1100zl,dopiero po transakcji mi powiedzial,zeby dal znac wczesniej nie byl by w plecy.Pani mowila po pl,przeslala mu dowod wplaty a zalezalo jej na czasie bo to na prezent mialo byc...

Napisano

2010 za 19,5 hehe.gif

z matmy tez noga

50% ceny samochodu (13 250 PLN)

Napisano

Temat na forum bezwypadkowe.net miał kiedyś 56 stron, co 3-4 wpisy płacz osoby poszkodowanej. W 2012 złapali takich jednych, co okradli ok. 250 osób na łączną kwotę 2 mln PLN (czyli średnio barany wpłacały po ok. 8000zł), a to tylko jedna szajka. Nie macie pojęcia, ile osób się nabiera, tylko że mało kto się potem do głupoty przyznaje.

Napisano

> Czytając poniższy artykuł jestem przerażony poziomem społeczeństwa, że daje się jeszcze robić na

> takie numery.

> jak nie stać się włascicielem Passata

> a na poprawe humoru w komentarzach ktos zaprasza do odwiedzenia strony pewnego komisu. Opisy ich

> aut poprawiają mi humor w ta pracującą noc

tak, wpis @uczciwy komisant jest powalający grinser006.gif

Napisano

7lat temu na mobile.de cwaniak próbował mnie tak naciągnąć na auto przysyłał kilka maili ( po niemiecku - tytułował się jako profesor jakiegoś niemieckiego uniwersytetu i że jest osoba wiarygodną )) że mi przywiozą auto ale trzeba wpłacić zaliczkę przysyłał brif ale nie ze mną takie numery... jest auto jest i kasa i nagle nie ma maili i cisza a ja temat odpuściłem. Pamiętajcie trzeba uważać...

Napisano

Kilka lat temu o mało co nie kupiłem tak od niemca punto na wyspach...

tknęło mnie że jak chcialem z nim mailować po niemiecku to się okazało że jezyk swój ojczysty zna baaaardzo słabo. odpuściłem