Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dobra i niedroga wysylkowa hurtownia elektryczna

Featured Replies

Napisano

Znacie takowa? Oczywiscie rozeslalem zapytania do znanych mi i nieznanych hurtowni i paru sklepow internetowych, ale moze ktos ma szczegolnie polecana. Chodzi o ok. 110 roznych aparatow (glownie gniazdka podwojne z uziemieniem, bo ok. 65 sztuk, choc moze dam co 3 gniazdko bez uziemienia, bo jeszcze sie zdarzaja z rzadka wtyczki bez dziury okragle). Chce nabyc osprzet Ospel Sonata.

Napisano
  • Autor

> musi być ten ospel?

tak sobie zona upatrzyla. A masz alternatywe kanciasta, dobrej jakosci i w podobnej cenie?

Napisano

> tak sobie zona upatrzyla. A masz alternatywe kanciasta, dobrej jakosci i w podobnej cenie?

simon 54 premium?

Napisano

> tak sobie zona upatrzyla. A masz alternatywe kanciasta, dobrej jakosci i w podobnej cenie?

zostań przy ospelu - jak czegoś zabraknie czy zmienisz pomysł i bedziesz potrzebował inny typ gniazd to wszędzie kupisz ok.gif

Napisano

> Znacie takowa? Oczywiscie rozeslalem zapytania do znanych mi i nieznanych hurtowni i paru sklepow

> internetowych, ale moze ktos ma szczegolnie polecana. Chodzi o ok. 110 roznych aparatow

> (glownie gniazdka podwojne z uziemieniem, bo ok. 65 sztuk, choc moze dam co 3 gniazdko bez

> uziemienia, bo jeszcze sie zdarzaja z rzadka wtyczki bez dziury okragle). Chce nabyc osprzet

> Ospel Sonata.

sprawdź tą hurtownie - z tego co pamiętam jakieś 2-3 lata temu kupowałem u nich jakies gniazdka i łączniki świecznikowe ospel >> elektromad <<

Napisano

Ja polecę tą hurtownię wink.gifMeskon . Robiłem tam parę razy zakupy, i na wysyłkę i odbierałem osobiście. Asortyment mają olbrzymi, no i ceny znośne porównując z innymi smile.gif. W sumie na gniazdka itp narazie nie zwracałem uwagi ale wyposażenie rozdzielnicy maja w bdb cenach, także polecam.

Napisano

> Ja polecę tą hurtownię Meskon...

W życiu! Właśnie się z nimi boksuję o zwrot kasy. Tydzień temu zamówiłem trochę gniazdek Simon, jakieś wyłączniki nadprądowe, puszki itp.

Po dwóch dniach profilaktycznie zadzwoniłem aby zapytać czy towar jest i czy mogę puścić przelew? "Ależ tak, wszystko jest a to co nie ma już zamówione idzie od dostawcy". No to wpłaciłem.

W piątek rano dostaje wiadomość, że nie ma tego i tego i jeszcze tego i tamtego. Odpisałem, że rezygnuję w takim razie z zamówienia, bo resztę kupię w sklepie za rogiem i nie będę musiał płacić za przesyłkę i proszę o zwrot kasy na konto.

No i nabrali wody w usta. Nie ma ani kasy ani towaru.

Napisano

No wiec tutaj mamy przyklad ze transakcja transakcji nie rowna tongue.gif. Ja korzystalem z tego sklepu kilka razy i problemow nie bylo...ile ludzi tyle opini wink.gif. Tak czy siak pozytywnego rozwiazania sprawy zycze waytogo.gif

Napisano

Sklep "mezoko" na allegro - ceny dość atrakcyjne, polecam smile.gif