Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Etui/orgaznizer wierteł sds

Featured Replies

Napisano

Cześć, szukam czegoś co pozwoliłoby mi schować wiertła SDS, a całość mógłbym przechowywać w skrzynce narzędziowej 26"

Coś w ten deseń

287557634-sds.JPG

Ale najlepiej bez tych dedykowanych przegródek, bo trochę tego mam do schowania, a wiecie, chodzi o to, że jak muszę skorzystać to żebym nie musiał orać na dnie w skrzynce tylko wyjmuję całość i sobie wybiorę co chcę.

Pomożecie coś znaleźć?

post-116584-14352523370567_thumb.jpg

Napisano

> Pomożecie coś znaleźć?

idz do jakiegos sklepu hdzie maja pojemniki spozywcze - czyli np jakis hipermarket - wcal sie nei zdziwie jak tam cos takiego znajdziesz

ja ostatnio szukalem pudelka takiego zeby mi sie dwa na kupie zmiescily i wszystko zebym mogl schowac do siedziska w kuchni - wlasnie w jakims realu znalazlem isdealnie pasujace mi pudeleczka wieczkiem po chyba cale 4 zlocisze za sztuke

Napisano

> Cześć, szukam czegoś co pozwoliłoby mi schować wiertła SDS, a całość mógłbym przechowywać w

> skrzynce narzędziowej 26"

> Coś w ten deseń

> Ale najlepiej bez tych dedykowanych przegródek, bo trochę tego mam do schowania, a wiecie, chodzi o

> to, że jak muszę skorzystać to żebym nie musiał orać na dnie w skrzynce tylko wyjmuję całość i

> sobie wybiorę co chcę.

> Pomożecie coś znaleźć?

Skombinuj kawałek kordury, maszynę do szycia i uszyj etui z przegródkami na wiertła.

Lub kup gotowe jakiś tekst

Napisano

Znajdź oddział Hilti i poproś o tuby po wiertłach/koronkach, idealne do przechowywania i na dodatek "regulowane" w razie dłuższego wiertła ok.gif

Napisano
  • Autor

> To może coś takiego: linka

raczej chciałbym zakupić coś takiego (tylko wyrzucić wnętrzności, żeby więcej miejsca było)

etui

Napisano
  • Autor

> Skombinuj kawałek kordury, maszynę do szycia i uszyj etui z przegródkami na wiertła.

> Lub kup gotowe jakiś tekst

szyć mi się nie chce zlosnik.gif

właśnie o to mi chodzi, że nie chcę przegródek - tyle to już sobie rozsypię i wybiorę właściwe - tylko, żeby je wrzucić razem (w jednym jakimś pudełku) do walizki

Napisano
  • Autor

> Znajdź oddział Hilti i poproś o tuby po wiertłach/koronkach, idealne do przechowywania i na dodatek

> "regulowane" w razie dłuższego wiertła

Ty, a wiesz - super pomysł ok.gif

Pytanie tylko czy mi dadzą takie bez zakupu z wiertłem hmm.gif

Oddział Hilti mam w Bydgoszczy spy.gif

Napisano
  • Autor

> jakiś tekst

Ogólnie fajny, ale nie wiem czy trochę nie niski/wąski jest, żeby wiertła weszły koło siebie

hmm.gif

Napisano

> Ogólnie fajny, ale nie wiem czy trochę nie niski/wąski jest, żeby wiertła weszły koło siebie

no tez tak mysle. trzeba sie do casto karnac poogladac te wszystkie pudla i schowki. tam sobie obejrzysz, pomacasz, zmierzysz, dopasujesz. dzis w casto np. znalazlem stojak na wino, ktory targalem z netu niepotrzebnie w sumie. wyszlo z przesylkiem tyle co w casto.

Napisano

> szyć mi się nie chce

> właśnie o to mi chodzi, że nie chcę przegródek - tyle to już sobie rozsypię i wybiorę właściwe -

> tylko, żeby je wrzucić razem (w jednym jakimś pudełku) do walizki

Kawałek rury kanalizacyjnej PCV. Z jednej strony zamykasz go deklem wciśniętym w zwykły koniec rury rozgrzany nad gazem, a po stronie z kielichem usuwasz z niego uszczelkę i tam używasz drugiego dekla jako wyjmowanego wieczka. Rurę możesz mieć fi 50, 100 i zdaje się 75 mm, możesz sobie zrobić kilka na różne długości wierteł.

Napisano

> Kawałek rury kanalizacyjnej PCV. Z jednej strony zamykasz go deklem wciśniętym w zwykły koniec rury

> rozgrzany nad gazem, a po stronie z kielichem usuwasz z niego uszczelkę i tam używasz drugiego

> dekla jako wyjmowanego wieczka. Rurę możesz mieć fi 50, 100 i zdaje się 75 mm, możesz sobie

> zrobić kilka na różne długości wierteł.

Też polecam ten sposób. Mam takie opakowanie na spławiki.

Napisano
  • Autor

claps.gif

To chyba najlepszy pomysł ok.gif

Zatem muszę się zabrać do realizacji, dziękuję Wszystkim za pomysły

Wiedziałem, że AK nie zawiedzie

offtopic.gif

Napisano

> To chyba najlepszy pomysł

> Zatem muszę się zabrać do realizacji, dziękuję Wszystkim za pomysły

> Wiedziałem, że AK nie zawiedzie

najpierw uderz do hilti , mają czasem jakieś luzem i dają za free albo za piwo , a to są naprawdę fajne tuby skręcane na żądaną długość ok.gif

Napisano
  • Autor

> najpierw uderz do hilti , mają czasem jakieś luzem i dają za free albo za piwo , a to są naprawdę

> fajne tuby skręcane na żądaną długość

Wiem, bo z jednej takiej mam zrobioną "żarówkę", czyli wskaźnik napięcia 230/400V i tak jak mówisz, też się świetnie nadaje ok.gif

Napisano

> Ty, a wiesz - super pomysł

> Pytanie tylko czy mi dadzą takie bez zakupu z wiertłem

> Oddział Hilti mam w Bydgoszczy

Jeżeli sprzedają na sztuki ze zbiorczych (a sklepy tak robią) to na pewno mają bo przeważnie wyrzucają do kosza no chyba że ktoś też do tego potrzebuje, ale jak zapytasz to Ci powiedzą i na pewno odłożą ok.gif

Swojego czasu miałem tego od groma no ale ja hurtowo kupowałem grinser006.gif