Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Do kącikowych foto-szpeców Clio do oceny

Featured Replies

Napisano

Panowie prosiłbym o pomoc, w linku ogłoszenie autka, wszystko fajnie tylko "dymać" 200 km się mi średnio widzi w ciemno, może moglibyście orzec wzrokowo co było robione w tej Renóweczce??

Przebieg wydaję mi się lekko mówiąc dziwny... icon_rolleyes.gif

Czy raczej możliwe, że autko jest ok

Rebault Clio III

Napisano

Przebieg dziwny i nie pasuje do wytarcia kierownicy oraz pedału hamulca...

Poza tym jeśli w ogłoszeniu nie ma, że bezwypadkowy...to na pewno nie jechalbym tyle kilometrów oglądać zlosnik.gif

Napisano

> Panowie prosiłbym o pomoc, w linku ogłoszenie autka, wszystko fajnie tylko "dymać" 200 km się mi

> średnio widzi w ciemno, może moglibyście orzec wzrokowo co było robione w tej Renóweczce??

> Przebieg wydaję mi się lekko mówiąc dziwny...

> Czy raczej możliwe, że autko jest ok

> Rebault Clio III

Na moje oko to 3 cyfra od lewej się tam zagubiła w przebiegu...Tak jak ktoś wspomniał nic nt bezwypadkowości nie ma, więc tel w łapę i wypytać o przebieg, o dokumenty na przebieg itd.

Napisano

światła przód z wersji 1.6

przy oglądaniu CLIO patrz na mikrostyk wlewu paliwa... często się psuje a korek jest bez kluczyka

Napisano

> Na moje oko to 3 cyfra od lewej się tam zagubiła w przebiegu...Tak jak ktoś wspomniał nic nt

> bezwypadkowości nie ma, więc tel w łapę i wypytać o przebieg, o dokumenty na przebieg itd.

Zastawiam sie czy u nas ludzie to wogole mysla. Od jakiegos czasu przegladam mobile.de bo szukam kabrioletu. I generlanie kazde! auto jest drozsze od odpowiednika w PL. Wyposazenie czasem lepsze w autach z DE.

Napisano

> Panowie prosiłbym o pomoc, w linku ogłoszenie autka, wszystko fajnie tylko "dymać" 200 km się mi

> średnio widzi w ciemno, może moglibyście orzec wzrokowo co było robione w tej Renóweczce??

> Przebieg wydaję mi się lekko mówiąc dziwny...

> Czy raczej możliwe, że autko jest ok

> Rebault Clio III

15 tys za 9 letnie clio??

Napisano

z przebiegiem norma, pisza 16 000 a faktycznie ma 160 000 - handlarzyk na miejscu powie ze się pomylił ale pacz Pan auto jak ta lala hehe.gif

odpuść z góry, takie zagrywki nie wroza nigdy nic dobrego

Napisano

w kieszeni drzwi kierowcy leży chyba wkręt od tapicerki, Mirek nie zatarł śladów hehe.gif

a przebieg pewnie celowa pomyłka bo ma 160

Napisano

Na mobile.de nie da rady kupić auta w niemczech. Jak chcesz auto z niemiec to się jedzie do niemca tzn turasa na plac i tam szuka.

Napisano
  • Autor

> Na mobile.de nie da rady kupić auta w niemczech. Jak chcesz auto z niemiec to się jedzie do niemca

> tzn turasa na plac i tam szuka.

Rozumiem, że ich stan jest podobny jak tych u nas w kraju. Czyli do klienta i na sztukę ... hmm.gificon_rolleyes.gif

Napisano

> Przebieg dziwny i nie pasuje do wytarcia kierownicy oraz pedału hamulca...

Racja podobny stan kierownicy mam przy autentycznym przebiegu 92 tyś kilometrów, a mam clio od nowości.

Napisano

> Racja podobny stan kierownicy mam przy autentycznym przebiegu 92 tyś kilometrów, a mam clio od

> nowości.

ty masz grandtura??