Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Witam I pytam :)

Featured Replies

Napisano

Chociaż jestem w chwili obecnej użytkownikiem Lanci Dedry 1.8 16v mam pytanko małe jako że silniki pokrewne kod silnika 182a2000 , to samo bravo gt marea. Róznica jedynie w moim sa wałki wyrównoważające tkzw. balans.Ale chodzi mi o świece zapłonowe: Nosze sie z zamiarem zmiany świec dotychczas jeździłem na ngk v-line 26 BKR6EKC. Teraz chciałbym spróbować championy instrukcja podaje z dedry świeczki champion RC7BMC natomiast katalog championa RC10YCC , sprawdzałem pokrewne Fiaty z silnikami 1.8 16v kod silnika 182A2000 i katalog podaje to samo RC10YCC. Więc troszke dziwna sprawa bo ciepłota 7 a 10 to jest różnica i oznaczenie bmc -2 elektrody, natomiast YCC-1 elekroda powiem szczerze że troszke mnie to zadziwiło katalog champion 2004r. Dane z instrukcji lancia 1996r. Macie jakieś doświadczenia z championami??

post-11012-14352468633935_thumb.jpg

Napisano
  • Autor

NO PANOWIE NIKT NIC NIE WIE NIEMOŻLIWEEEE

Napisano

> NO PANOWIE NIKT NIC NIE WIE NIEMOŻLIWEEEE

trochę cierpliwości wink.gif i nie krzycz !!

Napisano

> NO PANOWIE NIKT NIC NIE WIE NIEMOŻLIWEEEE

Pewnie szperają teraz w przepastnych zasobach wiedzy o BBM-ach i ich krewniakach , daj ludziom trochę czasu smile.gif

Napisano

Właśnie! Co Ci zawiniły NGK, że chcesz zmieniać? Jeśli myślisz, że na championach będzie lepiej chodzić, to jesteś w błędzie. Miałem w 1,2 i nie było różnicy.

Napisano
  • Autor

Powiem ci tak jako ze komplet ngk vl26 kupuje jako ze prowadzimy sklep motoryzacyjny w cenie 52zł, natomiast championa moge nabyć za 8,50 zł sztuka więc są tańsze ale nie jeździłem na championach dlatego pytam jakie macie doświadczenia z nimi?

Napisano
  • Autor

A witam jest ok, a co to bravo zakupiłeś apropo jest ładne hgt do sprzedania jak by ktoś chciał

Napisano

> A witam jest ok, a co to bravo zakupiłeś apropo jest ładne hgt do

> sprzedania jak by ktoś chciał

Bravę, ale z kierownicą po prawej stronie, użytkowana w Irlandii, czyli tu gdzie mieszkam od roku prawie zlosnik.gif .

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

> Bravę, ale z kierownicą po prawej stronie, użytkowana w Irlandii,

> czyli tu gdzie mieszkam od roku prawie .

> Pozdrawiam

A spoko pozdrawiam , dyletanci się ze mną tutaj kłucą a w życiu chyba silnika nie widzieli rozebranego fizycznie z takiego fiata,alfy ,lanci. Pamiętasz jak my na cento działaliśmy-teraz przy rozrządzie w lanci , rozrząd w sportingu to bułka z masłem. A w najbiższym czasie czeka mnie robienie alfy 2.0 jts z wariatorem faz i pływającymi wałkami jakoś to ugryzee.. cool.gif Pozdro swiko , jakbyś miał tam problem z częściami uderzaj u mnie zawsze najlepsza cena smile.gif

Napisano

witam serdecznie i bardzo polecam NGK. smile.gif

Napisano

He he, już nie pamiętam jak się w samochodzie kopie zlosnik.gif . Ostatnio z niedoboru grzebactwa rozebrałem sobie hamulce z przodu i z tyłu, gdyby nie to że zamierzam auto za jakiś czas zmienić to pewnie bym sobie tarcze i klocki wymienił smile.gif .

A co do cen to pamiętam, jak będzie potrzeba mamie malucha doprowadzić do porządku to wpadnę smile.gif ( czerwiec ) .

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.