Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Do zdjęciowych oglądaczy

Featured Replies

Napisano

Szwagier mocno napalił się na to auto jakiś tekst , czy widzicie coś niepokojącego?

Ogólne info na temat modelu miło widziane. Jakie typowe usterki, itp.? Na co szczególnie zwrócić uwagę? Jaki silnik polecany, a jakiego się wystrzegać?

Napisano

> Szwagier mocno napalił się na to auto jakiś tekst , czy widzicie coś niepokojącego?

> Ogólne info na temat modelu miło widziane. Jakie typowe usterki, itp.? Na co szczególnie zwrócić

> uwagę? Jaki silnik polecany, a jakiego się wystrzegać?

moim zdaniem tak zamontować gaz mógł tylko debil zlosnik.gifok.gif ja bym nie kupił z obawy że źle zrobione i zabezpieczone będzie gniło ok.gif

Napisano

> moim zdaniem tak zamontować gaz mógł tylko debil ja bym nie kupił z obawy że źle zrobione i

> zabezpieczone będzie gniło

W Holandii większość aut ma tak umiejscowiony korek być może niemcowni jest podobnie? niewiem.gif

Napisano

> moim zdaniem tak zamontować gaz mógł tylko debil ja bym nie kupił z obawy że źle zrobione i

A na której focie to widać? Czy chodzi o "holenderski" sposób montażu wlewu? yikes.gif

Napisano

> Szwagier mocno napalił się na to auto jakiś tekst , czy widzicie coś niepokojącego?

Niech sobie dobrze popatrzy w kwity czy samochód nie został tylko przetransportowany przez Niemcy przez niemieckiego słupa i ściągnięty bez vatu do PL, bo mi coś nie pasuje, zestawy głośnomówiące w większości mają samochody firmowe, wlew paliwa typowo holenderski (chyba że tam miejsca nie było)...Dla pewności spojrzeć w briefy czy właścicielem nie była firma, bo wtedy powinna być pełna fvat a nie marża.

Napisano

Mam w Tolku podobnie umiejscowiony wlew "po holendersku", na błotniku. Mimo upływu czasu to nic się nie dzieje, nie koroduje.

Czasem samo serwisowanie instalacji lpg montowanej na zachodzie Europy w Polsce bywa problematyczne i kosztowne.

Ale w przypadku tego auta obawiałbym się sytuacji opisanej przez kol. AkuQ.