Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Duże, wygodne kombi - 15-20 kpln

Featured Replies

Napisano

> Nieśmiało zaproponuje Fiata Cromę z silnikiem 1,9 MJTD 150 KM z 500 litrowym bagażnikiem i z

> rocznika 2008

miałem napisać, żebyś pokazał gdzie taką można kupić, ale spojrzałem przezornie sam i jestem zaskoczony jak bardzo te samochodu dostały po tyłku jeśli chodzi o utratę wartości

jak kupowałem 2 lata temu VC patrzyłem na Cromy, ale wszystkie mnie interesujące były w cenach pod 40k pln

aktualnie w okolicy 20k pln można kupić to czego nie kupiłem wtedy

po zaledwie 2 latach spadek cen o prawie 50%

Napisano

> fajna !!

No fajna ale ten silniczek trochę zasłaby do tego auta no.gif

Napisano
  • Autor

Mam dokładnie to samo odczucie. Najpierw zaprzeczenie, potem szybkie spojrzenie w Allegro i zaskoczenie...

Bagażnik wygląda świetnie, wnętrze na zdjęciach fajne, bryła też.

Podjadę obejrzeć coś na miejscu, główne obawy mam o jakość wykończenia wnętrza i wyciszenie, ale cena do rocznika, silnika i pojemności - świetna.

Napisano

> Mam dokładnie to samo odczucie. Najpierw zaprzeczenie, potem szybkie spojrzenie w Allegro i

> zaskoczenie...

> Bagażnik wygląda świetnie, wnętrze na zdjęciach fajne, bryła też.

> Podjadę obejrzeć coś na miejscu, główne obawy mam o jakość wykończenia wnętrza i wyciszenie, ale

> cena do rocznika, silnika i pojemności - świetna.

Wyciszenie jest lepsze niż w Mercedesie W203 po lifcie, materiały dobre... pozycja za kierownicą bardzo wysoka - nie wszystkim to odpowiada... prowadzenie na długich dystansach ( ponad 1000 km ) nie męczy dwustrefowa klima i tempomat niemal w standardzie a tak naprawdę jest to mix Saba 9-3 Opla Vectry C i Fiata - zawieszenie, układ hamulcowy i silniki te same.. można wyrwać lepsze modele z szklanym dachem, B&M i Navi ale za 30 tys .... nowe kosztowały nawet 140 tys zł

Napisano

> Wyciszenie jest lepsze niż w Mercedesie W203 po lifcie, materiały dobre... pozycja za kierownicą

> bardzo wysoka - nie wszystkim to odpowiada... prowadzenie na długich dystansach ( ponad 1000

> km ) nie męczy dwustrefowa klima i tempomat niemal w standardzie a tak naprawdę jest to mix

> Saba 9-3 Opla Vectry C i Fiata - zawieszenie, układ hamulcowy i silniki te same.. można

> wyrwać lepsze modele z szklanym dachem, B&M i Navi ale za 30 tys .... nowe kosztowały

> nawet 140 tys zł

A nie przeszkadza ci umieszczona niesymetrycznie względem fotela kierownica?

Napisano

> A nie przeszkadza ci umieszczona niesymetrycznie względem fotela kierownica?

Wielu o tym pisze i mówi - ja miałem to kiedyś zmierzyć bo nie zauważyłem zlosnik.gif.... Powiem tak Jak przesiadam się z Mercedesa do Fiata to odczuwam ulgę zlosnik.gifzlosnik.gifhehe.gifhehe.gif więc jeśli ktoś chce kupić to najpierw niech se sprawdzi, przejedzie się bo pozycja jest inna niż w np: Audi A4, Mercedesie C klas, Pasku, Hondzie i nie wszystkim odpowiada niewiem.gif