Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dodatki do olejów - ceramizery itp.

Featured Replies

Napisano

Chyba dosyć dawno nie było takiego tematu smile.gif

Przypadkiem trafiłem na taką aukcję:

http://allegro.pl/modyfikator-plus-dodatek-do-oleju-oryginal-i4192985250.html

wydaje mi się że sporo się tego sprzedaje (już 29 sztuk a jeszcze 16 dni do końca aukcji), szczególnie biorąc pod uwagę że nie jest to tani preparat (160zł), nie spodziewałem się takiego zainteresowania takimi produktami.

A jakie są wasze doświadczenia z tym i jemu podobnymi preparatami (ale nie bierzemy pod uwagę produktów typu motodoktor) ?

Napisano

> A jakie są wasze doświadczenia z tym i jemu podobnymi preparatami (ale nie bierzemy pod uwagę

> produktów typu motodoktor) ?

militec - teraz chyba inaczej się nazywa

stosowałem jak miałem za darmo - minusów nie zauważyłem , nic nie popsuło włącznie z automatyczną skrzynią

niektóre silniki pracowały lepiej , np silnik gaźnikowy na tych samych ustawieniach miał większe obr jałowe co by mnogło sugerować, że ma lżej

za darmo mógłbym zalać , ale za 160 zł chyba nie

Napisano

> Chyba dosyć dawno nie było takiego tematu

> Przypadkiem trafiłem na taką aukcję:

> http://allegro.pl/modyfikator-plus-dodatek-do-oleju-oryginal-i4192985250.html

> wydaje mi się że sporo się tego sprzedaje (już 29 sztuk a jeszcze 16 dni do końca aukcji),

> szczególnie biorąc pod uwagę że nie jest to tani preparat (160zł), nie spodziewałem się

> takiego zainteresowania takimi produktami.

> A jakie są wasze doświadczenia z tym i jemu podobnymi preparatami (ale nie bierzemy pod uwagę

> produktów typu motodoktor) ?

Zalałem niedawno nowy olej do skrzyni biegów (manualna, 100kkm przelotu, 5-letnia). Po zmianie na duży plus precyzja i lekkość wbijania biegów. No i oprócz oleju (amsoil) zalałem właśnie dodatek (modyfikator, jak zwał tak zwał) Archoil. Za mało czasu żeby napisać czy coś mi popsuł, narazie widzę same plusy ale czy to tylko zmiany oleju czy też tego dodatku to już niewiem.

Jak skrzynka padnie za jakiś czas to napewno o tym napiszę. hehe.gif

Napisano

Zalełem kiedyś to do silnika 1.1fire-+ żadnych, może ciut ciszej,oleju jak brał śladowe ilości tak po aplikacji to samo, tłoki jak pukały na zimnym tak zostało-gra nie warta świeczki no.gifpalacz.gif

Minusów też żadnych.

Napisano

Ceramizer to wyjątkowe g.. zlosnik.gif

Leję to do Primery 2.0

Przeleciała po mieście na krótkich przebiegach po kilka km - 320 tyś km. Silnik nie ruszany w idealnym stanie. Oryginalny cichy rozrząd, nie bierze oleju.

Nie mam o czym pisać.

Jakbym nie lał to byłby temat że primera padła zlosnik.gif

Napisano

Bo to dziadostwo działa. Kiedyś wlałem dwa jak się motor przytarł i silnik poszedł na złom ale do domu dojechał zatarty. W każdej rajdóce to daje

Napisano

ja zapodalem Xado EC120 do skrzyni w Hondzie gdy zaczela mi zgrzytac 5ka przy wbijaniu. Po paruset km problem ustapil kompletnie, o ile wczesniej musialem specjalnie wolno zapinac bieg zeby poszlo gladko to teraz zebym nie wiem jak szybko to probowal robic - wchodzi idealnie smile.gif