Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hussarya ;/

Featured Replies

Napisano

Jak sie szanownemu koleżeństwu polska Husarrya podoba?

Przyznam że ja jestem pod wrazeniem. Jeśli zapowiadana cena czyli pół bańki sie utrzyma to już zbieram miedziaki biglaugh.gif

A tak na poważnie to IMHO designem nie ustępuje włoszczyżnie spod znaku Ferrari czy Lamborghini

Zastanawia mnie jedno. Skoro kaskę w projekt zainwestował jakiś fundusz venture capital to będzie chciał ją odzyskać ze stosowną nawiązką .

To zaś dobrze wróży dla projektu.

3mam kciuki bo auto mi sie bardzo podoba może kiedyś na emeryturze kupie sobie jakąś używkę biglaugh.gif

Napisano

> Jak sie szanownemu koleżeństwu polska Husarrya podoba?

> Przyznam że ja jestem pod wrazeniem. Jeśli zapowiadana cena czyli pół bańki sie utrzyma to już

> zbieram miedziaki

> A tak na poważnie to IMHO designem nie ustępuje włoszczyżnie spod znaku Ferrari czy Lamborghini

> Zastanawia mnie jedno. Skoro kaskę w projekt zainwestował jakiś fundusz venture capital to będzie

> chciał ją odzyskać ze stosowną nawiązką .

> To zaś dobrze wróży dla projektu.

> 3mam kciuki bo auto mi sie bardzo podoba może kiedyś na emeryturze kupie sobie jakąś używkę

A ja w to nie wierzę, dopóki jedyne co widać, to renderingi.

Wielu już było takich co chcieli, ale "się nie dało". Wolę pokibicować Tomcatowi z jego Kozmo.

Napisano

bardzo - podobnie jak wszystkie warszawy, syrenki, żuki i inne marzenia o potędze old.gifold.gifrotfl.gifrotfl.gifrotfl.gif

Napisano
  • Autor

> A ja w to nie wierzę, dopóki jedyne co widać, to renderingi.

No właśnie o to chodzi że chyba nie tylko renderingi. Stąd moje zainteresowanie Tak sie składa że byłem niedawno na ul. Zawodzie szukając dobrej ceny na beton z gruchy biglaugh.gif Zawodzie to taka ulica w Warszawie gdzie są betoniarnie, śmieciarnie magazyny i inne podobne przybytki. Właśnie w betoniarni zgadałem sie z gostkiem który uświadomił mnie, że na Zawodziu jest zakład cięcia blach laserem, który ciął blachy dla jeżdżącego prototypu tego auta. Wiec może to coś wiecej niż rendering....

Napisano

To na Xbox czy Playstation ? zlosnik.gif

Poczekajmy aż to wyjedzie na ulicę old.gif

Edycja:

Znaczy się coś już jeździ icon_eek.gifok.gif

HanYs

Napisano

> 3mam kciuki bo auto mi sie bardzo podoba może kiedyś na emeryturze kupie sobie jakąś używkę

Zbieraj szybciej, odkładaj więcej, aby kupić grubo przed emeryturą. W wieku emerytalnym wsiądziesz ochoczo, ale aby wydostać się, będziesz musiał wołać wnuki do pomocy grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> nikt nie slyszal o veno s.a ?

a powinien? Gdyby nie przypadek to dalej bym nic nie słysza choć autka takie i owakie mnie interere smile.gif

> od dobrych kilku lat w pewnych kregach jest glosno o tej firmie

no cóż,,, znczy sie że te kręgi czy inne kółka są jakoś ogólnie mało znane biglaugh.gif

albo ja jakiś nieobyty jestem niewiem.gif

Napisano

Tomka D. podpytaj , tylko dyskretnie zebys nie wyszedl na tego nieobytego grinser006.gifwink.gif

Napisano

> a powinien? Gdyby nie przypadek to dalej bym nic nie słysza choć autka takie i owakie mnie

> interere

> no cóż,,, znczy sie że te kręgi czy inne kółka są jakoś ogólnie mało znane

> albo ja jakiś nieobyty jestem

Powinien, nie powinien, aale jaak wszystko na AK juz bylo ok.gif

Napisano

Ten fundusz VC to nikt inny jak Veno S.A. - czyli ciąg dalszy tej samej historyjki. Nad samochodem pracują już dobre kilka lat, a póki co pokazali jakieś migawki, średnio sklecony prototyp. No ale czymś trzeba nakarmić akcjonariat, żeby zbyt nerwowi się nie zrobili i kolejny pieniądz z emisji akcji można było ściągnąć z giełdy wink.gif