Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

IMMO co blokuje?

Featured Replies

Napisano

Jesli mamy komp w aucie ktory ma IMMO i komp podczas odpalania z roznych przyczyn sie nie odkoduje to co mamy wtedy zablokowane? Wtrysk? Zaplon?

Napisano

> Jesli mamy komp w aucie ktory ma IMMO i komp podczas odpalania z roznych przyczyn sie nie odkoduje

> to co mamy wtedy zablokowane? Wtrysk? Zaplon?

roznie, w clio blokowalo rozrusznik i zaplon, w sc odcinalo zaplon. W golfie nie wiem jak mam teraz

Napisano

pompa paliwa, wtrysk, zasilanie na cewkach i być może coś o czym jeszcze nie wiem.

CODE2 fiatowskie ok.gif

Napisano

W SC nie ma iskry na świecącym CODE. Być może wtryski też odcięte aby silnika nie zalać ale tego nie sprawdzałem. Pompa działa normalnie.

Napisano
  • Autor

> W SC nie ma iskry na świecącym CODE. Być może wtryski też odcięte aby silnika nie zalać ale tego

> nie sprawdzałem. Pompa działa normalnie.

Problem jest taki ze cc 899 mojej szwagierki odmowilo wspolpracy. Ogolnie auto nie jest w za dobrym stanie ale zawsze palilo bez problemu. Jedyne co przychodzi mi do glowy to IMMO ktore juz od pewnego czasu szalalo. Auto mialo od zawsze problemy z pradem (palacy sie przerywacz migaczy) i kontrolka z immo raz sie palila raz nie, czasem swiecila sie podczas jazdy, ogolnie cuda na kiju. Teraz nie daje znaku zycia a auto nie odpala frown.gif