Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Plany wypadów na lato

Featured Replies

Napisano

Elo,

Taki wątek zbiorczy by się przydał. zbierający daty, traski na ten sezon, z ew. opcją rozszerzenia ekipy ze strony organizatora smile.gif

Chętnie bym gdzieś przynajmniej raz w tym sezonie na 1-2 dni wyskoczył z Wawy (planuje w koło Tatr z 1 noclegiem np). I ew. podłączył się do ekipy jakiejś wink.gif

Napisano

Elo,

Generalnie jestem chętny na wypady, można powiedzieć, że jest nas już dwóch.

Napisano

Na wypady to wszyscy są chętni wink.gif, kwestia tylko korelacji terminów i kierunku podróży.

Jak funkcjonujecie na fb to poszukajcie jakiś profili grup motocyklistów z waszych miast, gdzie ludzie umawiają się na wypady.

Sam znalazłem "moto wrocław" i praktycznie co chwilą ktoś wpisuje jakiś wypad, pod który można się podłączyć.

Pewnie w pozostałych miastach funkcjonują podobne grupy.

Napisano
  • Autor

> Na wypady to wszyscy są chętni , kwestia tylko korelacji terminów i kierunku podróży.

no ba.

> Jak funkcjonujecie na fb to poszukajcie jakiś profili grup motocyklistów z waszych miast, gdzie

> ludzie umawiają się na wypady.

ale mnie nie interesuje jazda wokół komina, na to mam ostatnio mało czasu. mnie interesi wypad z noclegiem smile.gif a niestety na grupach "miejskich" to są ustawki per wieczór i traski 1-2h głównie.

Napisano

> Elo,

> Taki wątek zbiorczy by się przydał. zbierający daty, traski na ten sezon, z ew. opcją rozszerzenia

> ekipy ze strony organizatora

> Chętnie bym gdzieś przynajmniej raz w tym sezonie na 1-2 dni wyskoczył z Wawy (planuje w koło Tatr

> z 1 noclegiem np). I ew. podłączył się do ekipy jakiejś

sierpien stelvio i wlochy

Napisano

> ale mnie nie interesuje jazda wokół komina, na to mam ostatnio mało czasu. mnie interesi wypad z

> noclegiem a niestety na grupach "miejskich" to są ustawki per wieczór i traski 1-2h głównie.

Dlaczego założyłeś, że na takich grupach nikt nie umawia się na dłuższe wypady?

Sam dostałem zaproszenie z takiej grupy na wypad do Mielna w najbliższy długi weekend.

Napisano
  • Autor

> Dlaczego założyłeś, że na takich grupach nikt nie umawia się na dłuższe wypady?

bo czytam od dawna smile.gif

> Sam dostałem zaproszenie z takiej grupy na wypad do Mielna w najbliższy długi weekend.

nie no... Mielno - jest co zwiedzać wink.gif

Napisano

Macie za dużą lansofobię, miliony ludzi jeździ wypoczywać nad morze, to wszystko lanserzy...?

Napisano
  • Autor

> Chyba polansowac sie na pierwszym biegu i klapeczkach

to obowiązkowa pozycja każdej nadmorskiej miejscowości smile.gif ale to dodaje uroku

Napisano
  • Autor

> Macie za dużą lansofobię, miliony ludzi jeździ wypoczywać nad morze, to wszystko lanserzy...?

nie denerwuj sie. przeciez to nie w Twoim stylu:) dieta przed półmaratonem psuje nastój? smile.gif

podaj lepiej planowaną trasę przelotu do Mielna wink.gif obczaimy winkle i potencjalne lokalizacjie po drodze.

Napisano

> nie denerwuj sie. przeciez to nie w Twoim stylu:) dieta przed półmaratonem psuje nastój?

> podaj lepiej planowaną trasę przelotu do Mielna obczaimy winkle i potencjalne lokalizacjie po

> drodze.

Jakie zdenerwowanie, duży wysiłek powoduje dokładnie odmienne nastroje, non-stop euforia wink.gif

Powiedziałem tylko, że mnie zaprosili, ale nie mogę jechać bo długi weekend mam córkę u siebie.

P.S. Widzieliście ostatnio filmik z akcji z zatrzymaniem dwóch motocyklistów przez Policjantów z bronią w ręku (granatowa Vectra)? To właśnie moi nowi koledzy! wink.gif

Napisano

> Jakie zdenerwowanie, duży wysiłek powoduje dokładnie odmienne nastroje, non-stop euforia

> Powiedziałem tylko, że mnie zaprosili, ale nie mogę jechać bo długi weekend mam córkę u siebie.

> P.S. Widzieliście ostatnio filmik z akcji z zatrzymaniem dwóch motocyklistów przez Policjantów z

> bronią w ręku (granatowa Vectra)? To właśnie moi nowi koledzy!

Z bronią w ręku to szaleją moi nowi koledzy 270751858-jezyk.gif i ganiają policjantów zlosnik.gif

Ostatnio się przez przypadek grinser006.gif kręce wokół ludzi tego typu

SONS-OF-ANARCHY-NS-7-550x339.jpg

a czy to dobrze to się okaże zlosnik.gif

Napisano

> nie denerwuj sie. przeciez to nie w Twoim stylu:) dieta przed półmaratonem psuje nastój?

> podaj lepiej planowaną trasę przelotu do Mielna obczaimy winkle i potencjalne lokalizacjie po

> drodze.

Przez drawsko sobie cyknijcie...

traska...