Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

obudowa filtra powietrza

Featured Replies

Napisano

czy ktos sie kiedys gdzies potknal o spinki do puchy od filtra powietrza ?

Wypatroszylem toto dzisiaj z auta i jak zobaczylem w jakim stanie sa te drutki to peklo cos we mnie buu.gif

Dodam ze od zawsze auto jest obudowane wszystkimi plastikami od spodu jak przewidzial producent.

Mozna dokupic luzem te druciki ? Bo zakladac filtr do takiej puszki to tylko kwestia czasu jak to sie spowrotem samo otworzy sick.gif

Napisano

> czy ktos sie kiedys gdzies potknal o spinki do puchy od filtra powietrza ?

> Wypatroszylem toto dzisiaj z auta i jak zobaczylem w jakim stanie sa te drutki to peklo cos we mnie

> Dodam ze od zawsze auto jest obudowane wszystkimi plastikami od spodu jak przewidzial producent.

> Mozna dokupic luzem te druciki ? Bo zakladac filtr do takiej puszki to tylko kwestia czasu jak to

> sie spowrotem samo otworzy

Sam to chciałem kupić bo pewnie wygląda podobnie do twoich, niestety eper nie przewiduje shocked.gif

Napisano

a chyba czasem podchodza z cinquecento 700 z filtra powietrza, ktos gdzies mi o tym mowil ze spasowal. ale w 100% ci nie powiem dokladnie o stilo byla mowa. ob loookaj

Napisano

> a chyba czasem podchodza z cinquecento 700 z filtra powietrza, ktos gdzies mi o tym mowil ze

> spasowal.

Muszę sprawdzić bo mam akurat w garażu obudowę filtra od CC wink.gif Fajnie jakby pasowało wink.gif

Napisano
  • Autor

> Sam to chciałem kupić bo pewnie wygląda podobnie do twoich, niestety eper nie przewiduje

Od biedy mozna ukrecic samodzielnie z jakiegos takiego sztywnego drutu - np z wieszaka ubraniowego . Tam nie ma zadnych fikusnych ksztaltow ani nic co by wymagalo specjalistycznego narzedzia podczas tworzenia takiej spinki. Noo... kawalek rurki zeby krągłosci uzyskac oink.gifgrinser006.gif Jutro przeczyszcze te moje rudzielce i obejrze czy to stracilo swoje wlasciwosci czy tylko tak dramatycznie wyglada. Mam bardzo fajny specyfik do wiazania rudej i jak zajdzie potrzeba posmaruje tym ustrojstwem te zapinki i beda jak nówki. ok.gif

Napisano
  • Autor

> Muszę sprawdzić bo mam akurat w garażu obudowę filtra od CC Fajnie jakby pasowało

http://allegro.pl/fiat-cinquecento-700-obudowa-filtra-powietrza-i4245481800.html

http://allegro.pl/obudowa-filtra-powietrza-cinquecento-cienias-700-i4243796497.html

na pierwszy rzut oka to samo. Jedna spinka to dwa druciki z czego jeden robi za zawias drugiemu a drugi jest zamykaczem puszki. hmm.gif

Napisano

> Mam bardzo fajny specyfik do wiazania rudej i jak zajdzie potrzeba

> posmaruje tym ustrojstwem te zapinki i beda jak nówki.

Brunox ??

Napisano

ale rudzielec !!!

działa, ruda zmieniła barwę.

Napisano
  • Autor

> ale rudzielec !!!

> działa, ruda zmieniła barwę.

a to tak jak mowie... auto obudowane od spodu jak bog przykazal. Btw.. wiem ze do spinek to sie dostac raczej nie po drodze... ale z tych latwiejszych tematow. Wyjac akumulator i wyjac ta plastikowa podloge z lejkiem spod akumulatora. Ukaze sie stelaz podstawa kosza aku.Kolor identyczny jak te zapinki boje_sie.gifpanic.gif

Napisano

> Ukaze sie stelaz podstawa kosza aku.Kolor

> identyczny jak te zapinki

Moja podstawa była trochę odratowana ale szukam lepszej sztuki, co gorsza używki z aut 2006 też już rude crazy.gif a nowe podstawy są bez otworów na donicę tylko w wersji z małą obudową crazy.gif

Napisano
  • Autor

> Moja podstawa była trochę odratowana ale szukam lepszej sztuki, co gorsza używki z aut 2006 też już

> rude a nowe podstawy są bez otworów na donicę tylko w wersji z małą obudową

jak widac ponizej ( po kolorze) ja swoja juz ratowalem 2-3 lata temu...

Niestety 2 lata dla nie ocynkowanej blachy to kosmos. Na dalszych zdjeciach ten bialy flek to ta magiczna chemia ktora w blizej nieokreslony sposob spaja skorodowane elementy w jedna calosc

mFR3oT2.jpg

uFzbV7d.jpg

YRCImxE.jpg

Napisano

> jak widac ponizej ( po kolorze) ja swoja juz ratowalem 2-3 lata temu...

> Niestety 2 lata dla nie ocynkowanej blachy to kosmos.

Początkowo myślałem że wylał się komuś tam kwas z aku i dlatego ta ruda, jak popatrzyłem na inne podstawy to stwierdziłem że tttm i trzeba coś z tym zrobić żebym aku z drogi nie sprzątał zlosnik.gif