Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jakie wtryski do 1.2 8v Turbo (117KM)?

Featured Replies

Napisano

jaka najlepsza opcja?

Napisano

> jaka najlepsza opcja?

Ja mam 250 ccm (a w każdym razie tak mi się wydaje), mi wystykają dokładnie do 120 KM na 0.8 bara.

Napisano

Ja miałem z 1.4 GT nie wiem ile Cm3 ale do 140 Km stykło i są do sprzedania skromny.gif

Napisano

> jaka najlepsza opcja?

do 150 napewno wystarcza z PGT sprawdzone potem jesli ma sie regulator cisnienia do mozna je podkrecic jesli pompa pozwoli.

Napisano

> jaka najlepsza opcja?

tanio ci oddam 318ccm ok.gif

Napisano

> do 150 napewno wystarcza z PGT sprawdzone potem jesli ma sie regulator cisnienia do mozna je

> podkrecic jesli pompa pozwoli.

Problem z wtryskami z PGT jest taki że maja po 20 lat. Kiedyś miałem taki przypadek, że samochód nie chciał mieć równych obrotów na tych wtryskach - po przetestowaniu ich wydajnosci róznica była okolo 30% miedzy lejącym najmniej a lejącym najwięcej.

Napisano

> Problem z wtryskami z PGT jest taki że maja po 20 lat. Kiedyś miałem taki przypadek, że samochód

> nie chciał mieć równych obrotów na tych wtryskach - po przetestowaniu ich wydajnosci róznica

> była okolo 30% miedzy lejącym najmniej a lejącym najwięcej.

to tez, najlepiej dlatego zapakowac np z t-jeta, swieze, wydajne jak na moce wiekszosci projektow i stosunkowo tanie

Napisano

> to tez, najlepiej dlatego zapakowac np z t-jeta, swieze, wydajne jak na moce wiekszosci projektow

> i stosunkowo tanie

i podejrzewam, że coraz więcej ich będzie na giełdzie za przystępne pieniądze ok.gif

Napisano

> to tez, najlepiej dlatego zapakowac np z t-jeta, swieze, wydajne jak na moce wiekszosci projektow

Jak by co to mam na zbyciu swoje z t-jet 150KM za 150zł (do lekkiej negocjacji).

Napisano

> Jak by co to mam na zbyciu swoje z t-jet 150KM za 150zł (do lekkiej negocjacji).

Jaką mają wydajność?

Napisano

> Jaką mają wydajność?

267cc

Oznaczenie/kod 0 280 158 167

287743245-wtryskitjet.png

2 tygodnie temu zdjętę.

Napisano

> 267cc

> Oznaczenie/kod 0 280 158 167

> 2 tygodnie temu zdjętę.

A one p&p pasują do listwy od P75, czy trzeba coś modzić? Ja nie jestem zainteresowany, ale być może mam klienta z drugiej ręki na to.

Napisano

Powinny pasować, wysokość "montażowa" taka sama (niech mnie ktoś poprawi jak jest inaczej), jedynie w tych od t-jet jest króciec przez co są dłuższe.

Napisano

> W AGP na ori wtryskach kręci się ~200km

Ale ZTCW AGP ma w serii większe wtryski niż seryjny t-jet 150 hp, ma te same co AGP SS. (Tak samo zresztą jest z MAP sensorami).

Napisano

> A one p&p pasują do listwy od P75, czy trzeba coś modzić? Ja nie jestem zainteresowany, ale być

> może mam klienta z drugiej ręki na to.

nie sa p&p sa nizsze o ok 10-15 mm trzeba ciut zmodzic mocowanie listwy i bedzie ok.gif

Napisano

> Ale ZTCW AGP ma w serii większe wtryski niż seryjny t-jet 150 hp, ma te same co AGP SS. (Tak samo

> zresztą jest z MAP sensorami).

Eper wg mojego abarth vinu mówi ,że wtryski są takie jak pisałem wink.gif