Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

OC + ASS - gdzie kupić?

Featured Replies

Napisano

Pytanie z serii gdzie najlepszy assistance - kończy mi się OC, potrzebuję assistance na Europę możliwie najlepszy, a oferty samego ass są kiepskie.

Gdzie teraz są najlepsze warunki (odległość holowania) dla assistance dostępnego w pakiecie z OC?

Jeśli to ma znaczenie, samochód ma 12 lat, w tej chwili w AXA. Zniżki 40%.

Napisano

> Pytanie z serii gdzie najlepszy assistance - kończy mi się OC, potrzebuję assistance na Europę

> możliwie najlepszy, a oferty samego ass są kiepskie.

> Gdzie teraz są najlepsze warunki (odległość holowania) dla assistance dostępnego w pakiecie z OC?

> Jeśli to ma znaczenie, samochód ma 12 lat, w tej chwili w AXA. Zniżki 40%.

Z tego co się orientuję liberty ma dość dobre ASS. Poczytaj warunki.

Napisano

> Naprawdę chce Ci się czekać na odpowiedzi w tym wątku? Pierwszy lepszy broker ubezpieczeniowy

> odpowie na Twoje pytanie, a jeśli dobrze trafisz poświeci cyckami żebyś skorzystał z jej

> usług.

A do czego służy forum? Bo mnie się wydawało, że do wymiany opinii, spostrzeżeń, wzajemnej pomocy.

Każdy broker mu pomoże, jasne że tak ale będzie to pomoc na zasadzie zachwalania tego TU, u których ma najwyższe prowizje za złapanego jelenia.

On pyta o opinie użytkowników, którzy mogą się wypowiedzieć jako właściciele takiej polisy, być może korzystali już z niej itd.

Na tej zasadzie to wiekszość tematów należałoby pozamykać, bo przecież po co dyskutować np. o tym jak wymienić przegub skoro można jechać do mechanika i on to zrobi za nas.

Albo po co pytać o spalanie danego modelu, skoro można go wziąć na jazdę próbną i samemu sprawdzić.

Przeczysz zatem idei forum internetowego.

P.S. Może by tak na HP przenieść (z rozpędu) ?

Napisano
  • Autor

> Naprawdę chce Ci się czekać na odpowiedzi w tym wątku? Pierwszy lepszy broker ubezpieczeniowy

> odpowie na Twoje pytanie, a jeśli dobrze trafisz poświeci cyckami żebyś skorzystał z jej

> usług.

Chciałbym poznać opinie rzeczywistych użytkowników, a nie brokera, który wybierze mi "najlepszą" polisę bo ma lepsze stawki.

Tak zrobiłem w zeszłym roku, gdzie dostałem polisę OC i ass z AXA, pani świeciła cyckami właśnie, miło było, ale ass delikatnie mówiąc do najlepszych na rynku nie należy.

Napisano

Ja biore tam gdzie ma ASO umowe podpisana i nie beda problemow robic z naprawa. W praktyce to 3 najwieksze daja rade. Czasem warto doplacic 200zl w skali roku do AC i OC niz sie szarpac z wyplata odszkodowania.

Napisano

> Ja biore tam gdzie ma ASO umowe podpisana i nie beda problemow robic z naprawa. W praktyce to 3

> najwieksze daja rade. Czasem warto doplacic 200zl w skali roku do AC i OC niz sie szarpac z

> wyplata odszkodowania.

Ty, ale autor nie chce AC, wiec co ma do tego umowa podpisana z ASO? zlosnik.gif

Napisano

> Chciałbym poznać opinie rzeczywistych użytkowników, a nie brokera, który wybierze mi "najlepszą"

> polisę bo ma lepsze stawki.

> Tak zrobiłem w zeszłym roku, gdzie dostałem polisę OC i ass z AXA, pani świeciła cyckami właśnie,

> miło było, ale ass delikatnie mówiąc do najlepszych na rynku nie należy.

Mając pakiet w AXA korzystałem 2 raz z ass i złego słowa powiedzieć nie mogę.