Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

"Twardy" kompakt poszukiwany

Featured Replies

Napisano

> 156 wzorem bezawaryjności nie jest a nawet rzekłbym, że sporo odstaje w dół poniżej średniej

Jakoś przez 4 lata użytkowania 156 tego nie zauważyłem, ale skoro tak piszesz zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Jakoś przez 4 lata użytkowania 156 tego nie zauważyłem, ale skoro tak piszesz

bywają jak widać odosobnione przypadki zlosnik.gif użytkownicy, których znam bardzo kiepsko wspominają 156-ki ale nie o tym jest temat.

Napisano
  • Autor

> nie da rady za 20 koła nawet najstarszego 2007 , chyba że kupi kibla po przejściach lub z

> przelotem 400+ tys

nie wiem, nie znam się zlosnik.gif ale widzę, że 22-25 tys. to regularna cena za sporta z 07/08

Napisano

> bywają jak widać odosobnione przypadki użytkownicy, których znam bardzo kiepsko wspominają 156-ki

> ale nie o tym jest temat.

W tej cenie kupisz piękny egzemplarz AR 147 po lifcie a jest to jeden z lepiej prowadzących się hatchbacków z tamtych lat.

Napisano
  • Autor

> W tej cenie kupisz piękny egzemplarz AR 147 po lifcie a jest to jeden z lepiej prowadzących się

> hatchbacków z tamtych lat.

dobra ale czy jest twardy? zlosnik.gif rozumiem, że z awaryjnością wytrzymujesz? jaki silnik do tego jest najlepszy? tutaj chodzi o to, że kupując auto nie chciałbym napotkać szeregu problemów podczas eksploatacji, o ile Mazdy 3 się nie obawiam to co do Alfy są jakieś obawy. Nie piszę tutaj o rzeczach typu wymiana rozrządu, klocków itp. ale o awariach ale wiesz - może jestem w błędzie co do AR... o 156 nie nasłuchałem się zbytnio pozytywów jeżeli chodzi o awaryjność bo inne kwestie jak dynamika, prowadzenie oczywiście ok ok.gif

Napisano

> nie wiem, nie znam się ale widzę, że 22-25 tys. to regularna cena za sporta z 07/08

25 to nie 20 cfaniaczek.gif

Napisano

> dobra ale czy jest twardy? rozumiem, że z awaryjnością wytrzymujesz? jaki silnik do tego jest

> najlepszy? tutaj chodzi o to, że kupując auto nie chciałbym napotkać szeregu problemów podczas

> eksploatacji, o ile Mazdy 3 się nie obawiam to co do Alfy są jakieś obawy. Nie piszę tutaj o

> rzeczach typu wymiana rozrządu, klocków itp. ale o awariach ale wiesz - może jestem w błędzie

> co do AR... o 156 nie nasłuchałem się zbytnio pozytywów jeżeli chodzi o awaryjność bo inne

> kwestie jak dynamika, prowadzenie oczywiście ok

Moim zdaniem jest twardy, po Stilo czuję się jak w gokarcie. Jeśli chodzi o silniki to albo 1,6 105 lub 120KM albo diesle i będzie to działało jeśli znajdziesz normalną, uczciwą sztukę. Swoją kupiłem w ASO Fiat w Niemczech z pełną historią i nie mam powodów do narzekań. Wsiadam i jadę.

Napisano

E46 compact

Nawet najsłabsza 316ti jeździ jak po szynach ok.gif

I do tego napęd na właściwa oś, a jak są obawy czy kobieta ogarnie to anioł stróż (dsc) czuwa cfaniaczek.gif

Napisano
  • Autor

> to szukaj 147 w wersji Ti , będzie twarda

Ti to jakiś sport pack? w sensie zawieszenie, jakieś dokładki itp?

Napisano

> Ti to jakiś sport pack? w sensie zawieszenie, jakieś dokładki itp?

tak , obniżony zawias , amory sportowe , alu 17' , skórzane fotele , czarna podsufitka , delikatne dokładki stylistyczne , jak to mówią full wypas

• 4 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

po obejrzeniu wszelkich szrotów zdecydowałem się usprawnić zawieszenie i zostać przy obecnym aucie zlosnik.gif - na pierwszy ogień poszła wymiana sworzni, drążków oraz końcówek, następnie zbieżność, wciąż czegoś brakowało.

Zamówiłem od naszego kącikowego kolegi Bart220 kpl. amorków - po wymianie w końcu jest gitara ok.gif auto trzyma się drogi, pięknie amortyzuje, ah, oh zlosnik.gif rzeczywiście wymiana zawieszenia poskutkowała ok.gif po kiego mi nowsze auto niewiadomego pochodzenia skoro jak ktoś napisał - wymień zawieszenie i ciesz się jazdą cool.gif tym samym polecam kącikowego kolegę, cena amorków była chyba nawet niższa niż na Alledrogo a żona zadowolona i to jest najważniejsze hehe.gif tym samym dzięki wszystkim za porady, pozdr