Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

No to bez auta club...

Featured Replies

Napisano

Sprzedałem swoją xsare, czas zaczac sie zastanawiac co nastepne...

Napisano

> Sprzedałem swoją xsare, czas zaczac sie zastanawiac co nastepne...

No to się zastanawiaj! zlosnik.gif Wdepniesz jeszcze raz we francuza? grinser006.gif. Ja mam pierwszy w życiu francuski samochód i jestem z niego bardzo zadowolony, mimo jego ułomności w stosunku do poprzednich grinser006.gif. Taka na przykład koreańska motoryzacja jest dzisiaj nie krok, a dwa jak nie trzy przed francuską facepalm%5B1%5D.gifhehe.gif.

Napisano

A co tam w ogole rozwazasz?

Ja chyba bede sprzedawal na wiosne grinser006.gif

Napisano

> No to się zastanawiaj! Wdepniesz jeszcze raz we francuza? . Ja mam pierwszy w życiu francuski

> samochód i jestem z niego bardzo zadowolony, mimo jego ułomności w stosunku do poprzednich .

jako jedyny z IKL zajechałeś Lanosa hehe.gif

> Taka na przykład koreańska motoryzacja jest dzisiaj nie krok, a dwa jak nie trzy przed

> francuską .

cooooooooo ?????????

Napisano

> Ja mam pierwszy w życiu francuski

> samochód i jestem z niego bardzo zadowolony, mimo jego ułomności w stosunku do poprzednich .

No ja też mam pierwszego francuza, nie jest źle, ale jeszcze do końca go nie zaakceptowałem grinser006.gif Nowość dla mnie i nie wiadomo czego się spodziewać i ile na koncie trzymać grinser006.gif

Napisano

> No ja też mam pierwszego francuza, nie jest źle, ale jeszcze do końca go nie zaakceptowałem

Ja zaczynam lubić grinser006.gif. Ludzie w serwisie o.k. 20.GIF, kawa i gorąca czekolada z automatu za friko biglaugh.gif. Już się cieszę, bo jest jakaś akcja serwisowa przez UOKiK z hamulcami zagrażającymi życiu i zdrowiu kierowców hehe.gif, a mój VIN jest na liście yay.gif. Jak polecony nie przyjdzie do dwóch tygodni, to sam do nich uderzę palacz.gif.

Napisano

za ile poszedł? (jeśli to nie tajemnica)

i co następne? coś szybkiego czy oszczędnego? a może mocny diesel?

Napisano
  • Autor

oczywiście że wdepne, marzy mi się C4 z 2L Hdi w pełnej opcji, roczniki 2005-2007, może się uda kupić

Napisano

> Ja zaczynam lubić . Ludzie w serwisie o.k. , kawa i gorąca czekolada z automatu za friko . Już

> się cieszę, bo jest jakaś akcja serwisowa przez UOKiK z hamulcami zagrażającymi życiu i

> zdrowiu kierowców , a mój VIN jest na liście . Jak polecony nie przyjdzie do dwóch tygodni,

> to sam do nich uderzę .

sprawdzilem swoje clio, nie ma na liscie ok.gif

chyba nie bylo wyprodukowane w poniedzailek/piatek zlosnik.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

> sprawdzilem swoje clio, nie ma na liscie

Moje było! Wczoraj odebrałem polecony (ZPO!), zadzwoniłem do serwisu, umówili mnie dzisiaj na 18-stą. Trwało to może 40 minut. Jak zwykle na dzień dobry było espresso ok.gif, ale gorącej czekolady już nie zdążyłem sobie zrobić, bo auto było gotowe! Z utęsknieniem czekam na kolejną akcję serwisową yay.gifzlosnik.gif.

Napisano

> Ja zaczynam lubić . Ludzie w serwisie o.k. , kawa i gorąca czekolada z automatu za friko . Już

> się cieszę, bo jest jakaś akcja serwisowa przez UOKiK z hamulcami zagrażającymi życiu i

> zdrowiu kierowców , a mój VIN jest na liście . Jak polecony nie przyjdzie do dwóch tygodni,

> to sam do nich uderzę .

po co jechac do serwisu, sam naprawisz zlosnik.gifzlosnik.gif

wgniecenia, lakierowanie sam robisz, to uklad hamulcowy naprawisz zlosnik.gif

Napisano

> po co jechac do serwisu, sam naprawisz

Ale po co mam sam naprawiać, skoro jest gwarancja? Dzisiaj nowa usterka - nie opada wskaźnik poziomu paliwa po zatankowaniu do pełna facepalm%5B1%5D.gif. W poniedziałek dzwonię, we wtorek jadę, kawka, czekolada i za pół godziny znowu nowe autko yay.gifzlosnik.giffacepalm%5B1%5D.gifgrinser006.gif. Mi to nie przeszkadza, a nawet się podoba ok.gifgrinser006.gif.