Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wahacze TRW - gdzie dostać??

Featured Replies

Napisano

Witam!!!

Po niedlugiej karierze do niedawna polecanych na forum wahaczy VEMA przyszła pora na ich zmiane, wytrzymały ponad pół roku i okolo 20tys km. Wczoraj bylem na oględzinach zawieszenia i okazalo sie ze wszystkie 4 tuleje sie skonczyły. Z tego co mozna wyczytac na forum podobno znacznie trwalsze są wahacze TRW lecz w żadnym ze sklepów w mojej okolicy nie idzie ich dostać. Czy ktos sie orientuje gdzie i w jakiej cenie mozna je spotkać, raczej odpada opcja allegro gdyz tam nieciężko kupic tanie podróbki w cenie firmowych elementów, chyba że ktoś ma jakiegoś w 100% pewnego sprzedawce.

pozdrawiam pdm64

Napisano

> Z tego co mozna wyczytac na

> forum podobno znacznie trwalsze są wahacze TRW lecz w żadnym ze

> sklepów w mojej okolicy nie idzie ich dostać.

u mnie idzie , ale za 260 PLN

> Czy ktos sie

> orientuje gdzie i w jakiej cenie mozna je spotkać

dostałem od kolegi z kącika namiary na TRW w dobrej cenie , najpóźniej w sobotę przekonam się czy warto było ok.gif

Napisano

Ludziska, nie chce Wam się czytać postów...

Od początku minionego tygodnia było multum wątków na temat wahaczy - zarówno nowych, jak i regeneracji starych.

Lepiej uważnie poczytać, niż zadawać po raz enty takie samo pytanie.

Napisano

Witam u mnie niema problemu żeby je dostać chyba mało dzwoniłeś sklep motoryzacyjny Moto-Stan ul. Dubois 7 Gliwice. Trw wahacz po 220zł. Swag po 180 zł.Delphi po 180 zł. Ocap 145 zł. Lub włoskie Birth po 120 zł sam je założyłem bardzo dobra jakość no i jeszcze vema których też nie polecam są najtańsze po 105 zł. Więc jakie chcesz u mnie dostaniesz

Napisano

Aha numer telefonu do sklepu 231-03-72 prosić Patryka czyli mnie

cool.gif

Napisano

> to daj inną oferte WIARYGODNĄ

Wroclaw, zakupione 2x OCAPy od znajomego mechanika za 100pln sztuka, TRW co niektorzy pisali tu o zakupie grubo ponizej 200 pln za szt

Napisano

Bylam ostatnio w jurtowni Elit i maja tam jakies oryginalne wloskie ( nie wiedzieli jaka firma) za ok 110 zl

P.s. warto miec firme i wyrobic sobie u nich 38% upustu-albo miec znajmego z takim upustem:)

pozdrawiam

Napisano

> TRW co niektorzy pisali tu o zakupie grubo ponizej 200 pln za

> szt

e tam ja bulilem 216 za trw i to juz byla dobra cena - ten sam wahacz w aso 383 hahaha.gif - wole to co idzie na 1-szy montaz bo fabryczne wytrzymaly ponad 5 lat zlosnik.gif

Napisano

> TRW co niektorzy pisali tu o zakupie grubo ponizej 200 pln za

> szt

A ja dostałem namiary z kącika na solidne źródło wahaczy TRW za 200 PLN z przesyłką i własnie prawa nówka szykuje się do wymiany waytogo.gif

Napisano

Czy ktos wie jakie wahacze byly montowane oryginalnie? Znalazalem bowiem oryginalne wloskie za 160/szt - 38% rabatu na www.elit.pl natomiast TRW w www.autopartner.pl za 200zl/szt - 30% rabatu. Co polecacie? Pozdrawiam

Napisano

TRW sprzedaja w ASO czyli niby oryginal. Czy polecam ? Na razie wstrzymuje glos - jezdze na nich dopiero od ponad 10 tys km. Jak wytrzymaja conajmniej 50 tysiakow - bede je chwalil. Mam jednak nadzieje, ze za ta kase, przeleca trohe wiecej.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.