Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakup P407 - co sprawdzać?

Featured Replies

Napisano

> bi i w dodatku skretny

To tak jak u mnie grinser006.gif

2 reflektory i szkoda calkowita hehe.gif

Napisano

> pewnie tylko widziałeś ceny zadbanych Accordów VII ? to dopiero kosmos cenowy - 10 letnie od

> forumowiczów Accorda chodzą nawet po 35kzł

Tak widziałem i jak tak dalej będę czytał kupie za 28kzł 12 letnie auto 2.0 155km lub 2,4 zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

ale ja nie sprzedaje grinser006.gif

poza tym przegladajac na szybko, to ceny znowu spadly beksa.gif

Napisano

> ale ja nie sprzedaje

> poza tym przegladajac na szybko, to ceny znowu spadly

Nowy rok nowe ceny zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Tak widziałem i jak tak dalej będę czytał kupie za 28kzł 12 letnie auto 2.0 155km lub 2,4

tylko że w Accordzie blacha nie jest rewelacyjna, la france są pod tym względem znacznie lepsze ok.gif

za 35kzł wolałbym od Accorda poszukać Audi A4B7 1.8T wink.gif

Napisano

> tylko że w Accordzie blacha nie jest rewelacyjna, la france są pod tym względem znacznie lepsze

Wiesz, każde auto ma mankamenty...

Japońce blacha, francuzy elektryka, niemcy brak sensownych silników pod lpg, spartańskie wnętrze, włochy... brak benzyn pod lpg... lub np w Cromie brak silników do wyboru tylko badziewny 140km

> za 35kzł wolałbym od Accorda poszukać Audi A4B7 1.8T

Igła w stogu siana taki samochód zlosnik.gif

Budżet mamy podobny na auto i powiem, że godnych uwagi aut nie ma póki co...

A napalać się nie chce jak facet który przyjechał do Marcina - Cinsoft kupując 159Ti.... piękne zdjęcia na FB crazy.gifcrazy.gifcrazy.gif

Napisano
  • Autor

> Wiesz, każde auto ma mankamenty...

> Japońce blacha, francuzy elektryka, niemcy brak sensownych silników pod lpg, spartańskie wnętrze,

> włochy... brak benzyn pod lpg... lub np w Cromie brak silników do wyboru tylko badziewny 140km

> Igła w stogu siana taki samochód

> Budżet mamy podobny na auto i powiem, że godnych uwagi aut nie ma póki co...

nic dodać nic ująć, widzę, że każdy ma te same dylematy, a im wieksza wiedza na tematy motoryzacyjne tym dylematy większe sick.gif

> A napalać się nie chce jak facet który przyjechał do Marcina - Cinsoft kupując 159Ti.... piękne

> zdjęcia na FB

ja się nawet zastanawiałem czy nie rozejrzeć się za AR159 1.9 -120KM, najmniej problematyczny, auto fajne stylistycznie i jak każde ma swoje wady,

Napisano

> nic dodać nic ująć, widzę, że każdy ma te same dylematy, a im wieksza wiedza na tematy

> motoryzacyjne tym dylematy większe

ojjjj tak.... brałbym silnik 1,8 125km w VC ale koniec produkcji w 2005r więc nieco stare auto no.gif jakby yła taka z 08 to brałbym wink.gif

> ja się nawet zastanawiałem czy nie rozejrzeć się za AR159 1.9 -120KM, najmniej problematyczny, auto

> fajne stylistycznie i jak każde ma swoje wady,

Była jedna na AK ale została sprzedana zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> ojjjj tak.... brałbym silnik 1,8 125km w VC ale koniec produkcji w 2005r więc nieco stare auto

niech Cię ręka Boska broni kupować z tym silnikiem -> hasło do gugla "buczenie Z18XE"

> jakby yła taka z 08 to brałbym

fakt, z 2005r auto już stare, można by przemyśleć czy nie wziąć 2.0T

> Była jedna na AK ale została sprzedana

wydaje się to dobra alternatywa ok.gif

Ps. Kumpel z pracy do V-C 1.9-150KM dołożył w ciągu roku 6kzł, zaczęło się od sprzęgła kpl, potem słynny kolektor z klapkami, potem EGR i cośtam jeszcze sick.gif

Napisano

> niech Cię ręka Boska broni kupować z tym silnikiem -

> fakt, z 2005r auto już stare, można by przemyśleć czy nie wziąć 2.0T

Ha ha ha znam kilka osób co ma ten silnik i nie narzekają zlosnik.gif

> wydaje się to dobra alternatywa

Chyba tak podobno jedzie znacznie lepiej i da się gazować ok.gif

Dlatego poważnie myślę o Reno niby coś tam pada ale da się to ogarnąć niskim kosztem a silniki mają bardzo dobre pod LPG od 1,4 do 2,0T gazują się dobrze no i ruda nie tyka...

Chodź oglądałem Fluenca ostatnio i tylne błotniki poprawiane zaprawkami w kolorze nadwozia no.gif

> Ps. Kumpel z pracy do V-C 1.9-150KM dołożył w ciągu roku 6kzł, zaczęło się od sprzęgła kpl, potem

> słynny kolektor z klapkami, potem EGR i cośtam jeszcze

Nie tylko on...

Kumpel z pracy odkładał na wakacje a tu klops sprzęgło kapu ti 2500zł w plecy crazy.gif i wakacje na lekki kredyt musiały być no.gif

Dlatego jakoś za dieslem nie pałam namiętnością chodź mam w domu ale on już więcej stoi niż jeździ bo PII kobieta używa, szkoda diesla na odcinki do 5km..

Jak kupimy auto to diesel idzie na sprzedaż.