Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakup energii

Featured Replies

Napisano

Kupiłem mieszkanie, więc muszę zawrzeć umowy na:

-dostarczanie gazu

-dostarczanie prądu

-wywóz śmieci itp itd.

Czy jest gdzieś informacja o dostawcy np. prądu?

Kiedyś wszyscy mieli umowy z eneą i było git, ale teraz ponoć jest możliwość podpisania umowy z innym operatorem.

Są jakieś porównywarki cen itp?

Napisano

> -wywóz śmieci itp itd.

O Ustawie Śmieciowej nie słyszałeś? Państwo konfiskuje Twoje śmieci. Oczywiście nie za darmo. Musisz dopłacić.

> Kiedyś wszyscy mieli umowy z eneą i było git, ale teraz ponoć jest możliwość podpisania umowy z

> innym operatorem.

Na operatora jesteś skazany - kable masz jedne. Energię możesz kupować od kogo zechcesz.

> Są jakieś porównywarki cen itp?

Kalkulator URE.

Napisano

Bierz od lokalnego sprzedawcy. Przynajmniej będziesz miał bezproblemowo.

Napisano

> Kalkulator URE.

bardzo przydatny

wg niego mam szanse zaoszczedzic rocznie cos ok 1300 zl... w momencie gdy roczne wydatki na prad mam na poziomie ok 1400 zl

Napisano

> bardzo przydatny > wg niego mam szanse zaoszczedzic rocznie cos ok 1300 zl... w momencie gdy roczne wydatki na prad

> mam na poziomie ok 1400 zl

Jakie dane podałeś?

Napisano

> Jakie dane podałeś?

??

rzeczywiste jezeli o to pytasz

wzialem rachunek i ilosci zuzytej energii podawalem z rachunku

nawet przed chwila zerknalem i kalkulatorek liczy ze zaoszczedze 750 zl rocznie zmieniajac sprzedawce prądu ...

Napisano

> bardzo przydatny

> wg niego mam szanse zaoszczedzic rocznie cos ok 1300 zl... w momencie gdy roczne wydatki na prad

W ofercie duonu koszty zużycia energii podaje 0zł. Częściowo wynika to z promocji (do 06.2016 za darmo), ale przecież następne pół roku nie będzie za darmo.

Napisano

> bardzo przydatny

> wg niego mam szanse zaoszczedzic rocznie cos ok 1300 zl... w momencie gdy roczne wydatki na prad

Czyli 1400-1300 = 100. Kto da Ci taką ofertę? 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Czyli 1400-1300 = 100. Kto da Ci taką ofertę?

nie pamietam dla kogo tak wychodzilo - ale tak "madrze" podpowiadal mi kalkulator ure

nie zglebialem tematu bo toby bylo zbyt piekne zeby tak wyszlo

Napisano

> nie pamietam dla kogo tak wychodzilo - ale tak "madrze" podpowiadal mi kalkulator ure

> nie zglebialem tematu bo toby bylo zbyt piekne zeby tak wyszlo

To jest związane z promocją duonu - pierwsze kilka miesięcy gratis. Kalkulator tego nie weryfikuje i stąd pierwsze miejsce spineyes.gif

Napisano

> nie pamietam dla kogo tak wychodzilo - ale tak "madrze" podpowiadal mi kalkulator ure

> nie zglebialem tematu bo toby bylo zbyt piekne zeby tak wyszlo

Niestety nic nie wykombinujesz lepiej. Gospodarstwa domowe mają w tej materii najgorzej. Skoro masz lokalnie ENEA to podpisz z nią. Oszczędnośni kilku zł miesięcznie są nie warte kombinacji. Jak dostaniesz dziwną fakturę od sprzedawcy X to wtedy zaczniesz się zastanawiać co z tym zrobić.

Napisano

> Niestety nic nie wykombinujesz lepiej. Gospodarstwa domowe mają w tej materii najgorzej. Skoro masz

> lokalnie ENEA to podpisz z nią. Oszczędnośni kilku zł miesięcznie są nie warte kombinacji. Jak

> dostaniesz dziwną fakturę od sprzedawcy X to wtedy zaczniesz się zastanawiać co z tym zrobić.

lokalnie to ja mam pge..