Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Opony INFINITY - warto?

Featured Replies

Napisano

Opisywane jako och i ach cudeńka pochodzące gdzieś z egzotycznych krajów (nie Chiny rotfl.gif ). Znacie może te gumy, a może widzieliście ich test co by pomogło podjąć decyzję ? konkretnie o te mi chodzi

Napisano

Kolega ma, duzo z nim nie podrózowałem. Ale hałas jaki sie z nich wydobywał u mnie skreslił te opony. Przy wyzszych predkosciach jest strasznie głosno i jakos tak jakby dudniło.

Napisano

> Kolega ma, duzo z nim nie podrózowałem. Ale hałas jaki sie z nich wydobywał u mnie skreslił te

> opony. Przy wyzszych predkosciach jest strasznie głosno i jakos tak jakby dudniło.

Chyba kazda jodełka jest głosna. Najciszej wypadają opony o asymetrycznym bieżniku.

Napisano

Miałem zimowe i totalna porażka. Na letnich nie miałem okazji.

Napisano

> Chyba kazda jodełka jest głosna. Najciszej wypadają opony o asymetrycznym bieżniku.

Miałem jodełki BF.GOODRICH w stilo i złego słowa nie powiem !

gforce_profiler_2.jpg

Napisano

> Chyba kazda jodełka jest głosna. Najciszej wypadają opony o asymetrycznym bieżniku.

Mozliwe, dla mnie to dyskwalifikuje opone. Nie wyobrazam sobie takiej jazdy przez np 400km.

Napisano

Miałem inf-049 i nie narzekałem, wyjechałem z każdego miejsca gdzie wjechałem i hałas był ok wink.gif

Napisano

> Opisywane jako och i ach cudeńka pochodzące gdzieś z egzotycznych krajów (nie Chiny ). Znacie

> może te gumy, a może widzieliście ich test co by pomogło podjąć decyzję ? konkretnie o te mi

> chodzi

Mialem kiedys Infinity, ale nie pamietam jaki model.

Moim zdaniem jedna z najgorszych chinszczyzn dostepnych na rynku opon. Na mokrym auto latalo jak po lodowisku.

Porownujac np z Nankang to jak nieba a ziemia (oczywiscie dla Nankangow).

Napisano

> Opisywane jako och i ach cudeńka pochodzące gdzieś z egzotycznych krajów (nie Chiny ). Znacie

> może te gumy, a może widzieliście ich test co by pomogło podjąć decyzję ? konkretnie o te mi

> chodzi

Miałem w Lanosie i mam obecnie w Laczku, jedyną ich wadą jest hałas.

Ale to są zimówki, kolega miał kiedyś letnie i było ok