Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Astra F kombi Przecieki wodu do wnętrz auta

Featured Replies

Napisano

Witam, zabrałem się za namierzenie przecieków wody do tylnej częci auta. Po zdemontowaniu podsufitki i próbie szlaufem okazało się że na połączeniu dachu z reszta nadwozia fabryczne klejenie niestety nie wytrzymało i pękło niestety przez całą długość dachu. Porady i wskazówki mile widziane. A no i jeszcze podsufitka wisi jak na ku...e majtki. Nie mam pomysłów...

post-143334-14352529588903_thumb.jpg

Napisano

Ja w poprzedniej astrze mialem to samo. Uszczelniłem silikonem dekarskim a podsufitka na klej w spreyu powinno pomóc

Napisano

Jak to kombi v to ja podwieszałem takimi specjalnymi kółkami rozporowymi do tapicerki samochodowej

Napisano
  • Autor

Przecieki usunięte, oczywiście nasi tam byli. Gorące pozdrowienia dla papraków którzy byli tam przedemną. Auto ogólnie w trakcie użytkowania pokazało że było naprawiane przez kowali (z okolic Świętokrzyskiego)

yikes.gif

post-143334-14352529601453_thumb.jpg

Napisano

u mnie tez fabryczny uszczelniacz spękał ale na szczęście tylko po jednej stronie i kawałek. połączenie poprawiłem klejem do szyb boll i spokój do tej pory

Napisano
  • Autor

No dobra święta mijają czas na podsufitkę jakieś pomysły?? pod wiszącym materiałem gąbka ktróra się kruszy. A przy okazji może by kolor np. czarny....