Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czy mamy kogoś kto sprawdzi historię serwisową VW z VIN?

Featured Replies

Napisano

Witam

Czy ktoś jest w stanie sprawdzić historię auta o numerze VIN WV2ZZZ2KZ9X012071 ?

Będę bardzo wdzięczny. 20.GIF

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

> za darmo? o naiwny ty

4pak postawię. grinser006.gif

Napisano

> 4pak postawię.

na każdym forum VW jest ktoś kto sie ogłasza, że sprawdza za ok. 50zł - zarejestruj sie i juz wink.gif

Napisano

> za darmo? o naiwny ty

Na Alfaholikach są ludzie, którzy udostępniają takie informacje za darmo hmm.gif Ale może to inny gatunek ludzi palacz.gif

Napisano
  • Autor

> na każdym forum VW jest ktoś kto sie ogłasza, że sprawdza za ok. 50zł - zarejestruj sie i juz

Na autokąciku są ludzie, którzy sprawdzali mi już wiele razy historię w ASO Fiat/Alfa/Lancia za przysłowiowe "Bóg zapłać". Pomyślałem, że zapytam, zanim wyłożę kasę. icon_rolleyes.gif

Napisano

> Na Alfaholikach są ludzie, którzy udostępniają takie informacje za darmo Ale może to inny gatunek

> ludzi

zobacz na jakiekolwiek forum z grupy VAG... sick.gif

Napisano

> za darmo? o naiwny ty

a czemu nie? Parokrotnie mi tu ludzie pomagali z takimi rzeczami za "dziekuje". To jakis czas temu odróżniało to forum od innych...

Napisano

> a czemu nie? Parokrotnie mi tu ludzie pomagali z takimi rzeczami za "dziekuje". To jakis czas temu

> odróżniało to forum od innych...

bo TO forum jest inne i mam nadzieję, że tak pozostanie,

jak się gdzieś przeniesiesz to można zaobserwować różnicę, niestety najczęściej in minus, gdzie kupić czasem od kogoś słowo to wielkie święto sick.gif

Napisano

> Witam

> Czy ktoś jest w stanie sprawdzić historię auta o numerze VIN WV2ZZZ2KZ9X012071 ?

> Będę bardzo wdzięczny.

> Pozdrawiam

O widzisz, też założyłem wątek, bo nie wiem czy płacić 60zł magikowi, czy może tu to ktoś taniej sprawdzi.

Napisano
  • Autor

> O widzisz, też założyłem wątek, bo nie wiem czy płacić 60zł magikowi, czy może tu to ktoś taniej

> sprawdzi.

Jednak znalazł się jeszcze prawdziwy autokącikowicz, który pomógł nieodpłatnie. smile.gif

Napisano

> Witam

> Czy ktoś jest w stanie sprawdzić historię auta o numerze VIN WV2ZZZ2KZ9X012071 ?

> Będę bardzo wdzięczny.

> Pozdrawiam

Ciekawe, czy do Gofera z 1992 też byłaby dostępna "jakaś" historia serwisowa zlosnik.gif

Napisano

> Jednak znalazł się jeszcze prawdziwy autokącikowicz, który pomógł nieodpłatnie.

Może ten dobry człowiek i mnie pomoże, dostałem vin:

WVWZZZ1JZYW425883

Napisano

> Ciekawe, czy do Gofera z 1992 też byłaby dostępna "jakaś" historia serwisowa

Od 2003 roku prowadzona jest baza podobno

• 2 miesiące później...
Napisano
  • Autor

Czy ktoś dałby radę radę sprawdzić historię Audi?

WAUZZZ8L121009820
Chodzi mi głównie o przebieg, ewentualnie czy się zgadza wyposażenie i silnik.
Pozdrawiam

Napisano

Na allegro można kupic sprawdzenie historii serwisowych. Najprosciej. Korzystalem.

Napisano
  • Autor

Polecisz jakiegoś konkretnego użytkownika?

Napisano

> za darmo? o naiwny ty

Na Alfaholikach są ludzie, którzy udostępniają takie informacje za darmo hmm.gif Ale może to inny gatunek ludzi palacz.gif

I na alfaholikach sprawdzają za free do VW?hmm.gif 

Nie uważasz, że to zależy nie od gatunku ludzi tylko od możliwości dostępu do informacji i w jednych markach jest bezproblemowa a w innych już nie jest tak prosto?

Napisano
  • Autor

Myślę, że zależy to od gatunku ludzi, bo nawet u nas jeden kolega sprawdzał mi już kilka razy historię serwisową VW za free. ;)