Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zamienił stryjek siekierkę na kijek ;-)

Featured Replies

Napisano
  • Autor

P.S. Jak sprawy z AC ? :chipsy:

Pisałem na HP - dostałem odmowę motywowaną tym, że nie zgłosiłem dorobienia kluczy do auta, co było wymagane w owu. Wziąłem prawnika i działamy. Najpierw list z wezwaniem do zapłaty - zapewne oleją, potem pozew cywilny. Prawnik stwierdził, że raczej wygram, tylko że potrwa to rok (o ile nie będzie apelacji). No chyba, że Liberty przedstawi jakiś dowód logiczny na związek między niezgłoszeniem dorobienia kluczy a kradzieżą auta rok później i 1600km dalej. To, że zgłosiłem telefonicznie im nie udowodnię, bo się agent wypiera.

• 3 miesiące później...
Napisano
  • Autor

Powoli... Na razie była wymiana pism między prawnikiem i ubezpieczycielem (podobno konieczna, żeby potem nie było, że polubownie nie chciałem załatwić sprawy). Jakieś 2 tyg. temu dostałem mailem tekst pozwu, więc pewnie "się składa". Generalnie o tym nie myślę, kasa mnie nie dusi, więc czekam. Liczę, że mam lokatę 60k na 7% (odsetki ustawowe) ;)

Napisano
Dnia 11.03.2017 o 00:24, torelek napisał:

Powoli... Na razie była wymiana pism między prawnikiem i ubezpieczycielem (podobno konieczna, żeby potem nie było, że polubownie nie chciałem załatwić sprawy). Jakieś 2 tyg. temu dostałem mailem tekst pozwu, więc pewnie "się składa". Generalnie o tym nie myślę, kasa mnie nie dusi, więc czekam. Liczę, że mam lokatę 60k na 7% (odsetki ustawowe) ;)

Rozumiem, w takim razie powodzenia i daj znać po wszystkim :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.