Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Do miasta dla dziewczyny

Featured Replies

Napisano

Jakie najlepsze auto dla dziewczyny do poruszania się po mieście?Przez najlepsze uważam stosunek ceny do jakości,tani serwis i ekonomikę użytkowania.Jakaś mała benzynka,może być 2 drzwiowe,z ew.możliwością zagazowania.Powinien też być w jakiś sposób niebanalny jak to dla dziewczyny czyli Panda odpada  :] (chyba że nowa ale tu nie puści budżet).Kwota do wydania 10000.

Napisano

Daihatsu oczywiście.

:dziekidzieki:

daihatsu-cuore-by-ei_1280x0w.jpg

daihatsu-trevis-05.jpg

Napisano

Jakie najlepsze auto dla dziewczyny do poruszania się po mieście?Przez najlepsze uważam stosunek ceny do jakości,tani serwis i ekonomikę użytkowania.Jakaś mała benzynka,może być 2 drzwiowe,z ew.możliwością zagazowania.Powinien też być w jakiś sposób niebanalny jak to dla dziewczyny czyli Panda odpada  :] (chyba że nowa ale tu nie puści budżet).Kwota do wydania 10000.

http://otomoto.pl/oferta/ford-ka-1-6i-95km-cabrio-streetka-towarowa-33-ID6y91nx.html ;)

Napisano

Kobiety mają b. specyficzny gust więc musi być to ładne auto, najlepiej, żeby sama zobaczyła czy jej odpowiada, a ja proponowałbym GP, 207(uwaga niskie zderzaki), C2, C1 nie wiem jak z cenami, ale warto poszukać.

Napisano

Toyota Yaris, mojej dziewczynie dzielnie służy :)

Napisano

Kobiety mają b. specyficzny gust więc musi być to ładne auto, najlepiej, żeby sama zobaczyła czy jej odpowiada, a ja proponowałbym GP, 207(uwaga niskie zderzaki), C2, C1 nie wiem jak z cenami, ale warto poszukać.

Za 10kPLN nie kupisz raczej zadnego z tych aut :D

Napisano
  • Autor

Daihatsu oczywiście.

:dziekidzieki:

A ten jak mini jak się nazywa?

Napisano

A ten jak mini jak się nazywa?

To Trevis ale w tym momencie prawie nie ma ofert. Chyba tylko jedna i horrendalnie drogo.

Normalnie kupuje się 2008 za 7-9tys. Czasami jest wysyp 4,5 ofert a czasami znikają.

Trzeba: "polować".

Autka fabrycznie bardzo dobrze wyposażone. W standardzie pełna elektryka, klima, cztery albo sześc poduszek. Najfajniejsze są wersje: "MOMO".

Tylko trzeba pamiętać, że w przeciwieństwie do pierwszego, silnik i cała mechanika to konstrukcja własna Daihatsu i jeśli już się coś zepsuje to może zajść konieczność sprowadzenia części ze sklepu internetowego z JP co trwa czasami nawet tydzień. Nieprawdą jest to co piszą sprzedawcy, że to bliźniak Aygo czy Yarisa. To dotyczy Cuore i Siriona i to tych po 2007.

Napisano

Toyota Yaris, mojej dziewczynie dzielnie służy :)

+1

Żona od 3 miesięcy ujeżdża 1,4d, spalanie po miejscu 4-4,5 /100 km.

Napisano

(chyba że nowa ale tu nie puści budżet).Kwota do wydania 10000.

Z tym budżetem to już finalna kwota? U nas zaczynało się od 5kpln i rosło w miarę przeglądania ofert i aut :bzik:

Napisano
  • Autor

Zależy,jeśli będzie warto to można coś dołożyć...

Napisano

Jakie najlepsze auto dla dziewczyny do poruszania się po mieście?Przez najlepsze uważam stosunek ceny do jakości,tani serwis i ekonomikę użytkowania.Jakaś mała benzynka,może być 2 drzwiowe,z ew.możliwością zagazowania.Powinien też być w jakiś sposób niebanalny jak to dla dziewczyny czyli Panda odpada :] (chyba że nowa ale tu nie puści budżet).Kwota do wydania 10000.

Mitsubishi colt cz3 można go polubić zwłaszcza z motorem 1.3 95KM

polecam

Napisano
  • Autor

Ciekawy,jakie spalanie w mieście?

Napisano

.Powinien też być w jakiś sposób niebanalny jak to dla dziewczyny czyli Panda odpada  :]

no własnie jak dla dziewczyny, to zwłaszcza panda. rzadko w tym aucie widzi się faceta

Napisano
  • Autor

Codziennie jeżdżę Pandą,pracuję nią :-).Ja bym brał Pandę to byłby wybór najrozsądniejszy ale wiesz...

Napisano

Widziałem na żywo fajny gadżet ale siedzonka z tyłu mogą się przydać a tu nie ma  :)

Rozumiem. Też miałem parę fajnych typów na cabrio, jak szukałem, ale u mnie podstawowym kryterium była możliwość zmieszczenia w aucie 4 osób... To może to? http://otomoto.pl/oferta/peugeot-206-cc-cabrio-klimatronic-elektryka-komputer-wersja-roland-garros-zamiana-ID6y7Zlz.html

Mi każda zdrowa dziewczyna kojarzy się z francuzem, więc może jest to jakaś opcja...

Napisano

Moja sie najarala na barchette :(

To nie jest zły typ. Też się kiedyś najarałem na barchettę. Ale potem rwała mnie ostra blondi, która miała barchettę i zrozumiałem, że gdybym kupił sobie takie auto, byłbym za bardzo :gay:Dla laski jednak uważam, że to bardzo dobra propozycja  :cfaniaczek: Jednak nie dla autora wątku, bo jednak okazało się, że siedzenia z tyłu mogą się przydać...