Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kilkadziesiąt km za polską granicą...

Featured Replies

Napisano

... dzieją się takie cuda :oki: :

U nas komendant dostałby 3 x sraczki (gdyby miał wydać zgodę na coś takiego), a wśród mieszkańców na trasie znalazłoby się kilkudziesięciu oszołomów :zona: , którzy storpedowali by ideę, bo przeszkadzałby im hałas, no i nie mogliby w niedzielę dojść do kościoła... :facepalm:

Trasa świetnie zabezpieczona, publiczność zdyscyplinowana (brak pijanego motłochu znanego z imprez motoryzacyjnych w naszym kraju), pełna kulturka.

Ktoś z braci motocyklowej też zawitał w tamte strony w weekend?

0w0OuTF.jpg

P.S. Resztę zawodów oglądałem z klatki schodowej na 1 piętrze (widocznej na printscreenie yt) dzięki uprzejmości dwóch małoletnich obywatelek Czeskiej Republiki. :phi:

W drodze powrotnej wjechał tradycyjny smazny syr z tatarska omaćką i hranolkami, cały dzień w siodle zaliczony.

A na koniec urządziłem buni "moto spa", doprowadziłem sprzęt do stanu salonowego, w ruch poszedł quickdetailer i benzynka ekstrakcyjna:

CWfHPoK.jpg

Napisano

Nie było mnie tu chyba z 10 lat :P gdzie dokładnie odbyła się ta impreza ?

Napisano

Fajny pomysł. Wymaga od włodarzy ikry miedzy nogami. Czy mi się wydaje czy tam przed zakrętem i bigbagami jako ochrona jest rozciągnięta tylko taśma? Słabo chroni kibiców w razie "W" ?

PS. Fajnie wyszły te paski na felgach ;)

Napisano
  • Autor

To jest koniec bardzo długiej prostej opadającej w dół, miejsca niebezpieczne były wyłączone całkowicie, ale fakt, że gdyby doszło do upadku i motocykl nawet na prostej poleciałby w bok to nie wiele chroniło publiczność.

Od 21 sek. jest ta prosta w dół na końcu której stałem, można obejrzeć zabezpieczenia.

Filmik  z 2013r.

Napisano
  • Autor

Nie było mnie tu chyba z 10 lat :P gdzie dokładnie odbyła się ta impreza ?

Wpisz w google Horice IRCC i pokaże Ci na mapie.

Z Wrocławia mieliśmy 160km przez Lubawkę.

Napisano

Hehe myślałem ze jesteś "laską" co jeździ na litrze :P

Co Ty młodej nie znasz??? Chyba faktycznie długo Cię tu nie było ;)

Napisano

Hehe myślałem ze jesteś "laską" co jeździ na litrze :P

Grubo....He he ;l

Napisano

RSSSS,

mysmy mieli podobne, tyle, ze nasze trwalo od Piatku do Niedzieli, zaluj, ze Cie nie bylo !

;)

Napisano

Czy młoda wie, że "kibicowałeś" z dwoma Czeszkami? ;]

P.S. Resztę zawodów oglądałem z klatki schodowej na 1 piętrze (widocznej na printscreenie yt) dzięki uprzejmości dwóch małoletnich obywatelek Czeskiej Republiki. :phi:

Napisano
  • Autor

Nie o wszystkim jej wspominałem, bo jakby znała szczegóły wyjazdu (a raczej przejazdu) to musiałbym sprzedać bunię...

• 2 tygodnie później...
Napisano

... dzieją się takie cuda :oki: :

U nas komendant dostałby 3 x sraczki (gdyby miał wydać zgodę na coś takiego), a wśród mieszkańców na trasie znalazłoby się kilkudziesięciu oszołomów :zona: , którzy storpedowali by ideę, bo przeszkadzałby im hałas, no i nie mogliby w niedzielę dojść do kościoła... :facepalm:

Trasa świetnie zabezpieczona, publiczność zdyscyplinowana (brak pijanego motłochu znanego z imprez motoryzacyjnych w naszym kraju), pełna kulturka.

Ktoś z braci motocyklowej też zawitał w tamte strony w weekend?

0w0OuTF.jpg

W drodze powrotnej wjechał tradycyjny smazny syr z tatarska omaćką i hranolkami, cały dzień w siodle zaliczony.

A na koniec urządziłem buni "moto spa", doprowadziłem sprzęt do stanu salonowego, w ruch poszedł quickdetailer i benzynka ekstrakcyjna:

CWfHPoK.jpg

Szukam czegos fajnego w grupce kolesi jezdzacych po otasmowanych ulicach...hmmm

Nie o halas, czy kosciol chodzi ale i cel takiego czegos w miescie.

Napisano

.... jakby znała szczegóły wyjazdu (a raczej przejazdu) to musiałbym sprzedać bunię...

Zmien ja na mlodszy model, bo ona ZLA laske jest ! :]

;)

Napisano
  • Autor

Nie jest zła, martwi się jak każda kochająca dziewczyna :oki: