Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kostka elektryczna w drzwiach

Featured Replies

Napisano

Witam

Potrzebuję przeprowadzić kable głośnikowe do drzwi w stilo 3D.

W którym miejscu kostka nie posiada żadnych wyprowadzeń i można by ją swobodnie przewiercić ???

Napisano

Ja tak mam poprowadzone. Jak rozłączysz to będziesz widział który numer przewiercić. Ja wyciągałem obydwie części żeby swobodnie zrobić otwory i nie uszkodzić instalacji.

Napisano
  • Autor

Dużo jest wolnych pinów ? Jaki jest dostęp od strony kabiny żeby wciągnąć ten kabel pod próg ?

Napisano

Niewiem jak w 3D, ale w MW w kostkach jest sporo wolnych pinów i kostka jest z grubsza rozbieralna, więc można wpuścić nowe piny i nie łączyć tego na sztywno, troche zabawy będzie, ale jak ktoś się nudzi to warto ;)

Napisano

Dużo jest wolnych pinów ?

Pinów wolnych nie ma, tylko wolne miejsca na piny. Przecież jak składają wiązkę przewodów z zaciśniętymi pinami to po co mieliby wkładać same konektory.

Napisano
  • Autor

Nie no jasne, chodziło mi o ilość wolnego miejsca.Nie mam zamiaru korzystać z pinów tylko z przestrzeni.

Dzięki za info.

Napisano

Dużo jest wolnych pinów ? Jaki jest dostęp od strony kabiny żeby wciągnąć ten kabel pod próg ?

Teoretycznie jakbyś miał stilo full opcję to byś miał wszystkie obsadzone. Dostęp do złącza od kabiny jest po zdjęciu progu.

post-133150-0-35644800-1442219925_thumb.png

Napisano
  • Autor

Full opcje :D ? a co tam można jeszcze wsadzić ? alarm chyba tylko.

Mam elektryczne szyby jak wszystkie stilaki i centralny też jak wszystkie stilaki, to wszystko.

Próg jest tylko na zatrzaskach ??

• 3 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

Jakby ktoś szukał to próg jest na zatrzaskach na całej długości ale przedtem należy odkręcić jeden wkręt na wysokości nadkola, w miejscu gdzie jest dźwignia otwierania maski należy najpierw zdjąc uchwyt i tam również jest tylko jeden wkręt

Napisano

Full opcje :D ? a co tam można jeszcze wsadzić ? alarm chyba tylko.

Mi dużo nie brakuje do fulla ale z przodu mam ze 3 wolne miejsca z tyłu wszystkie piny zajęte więc wcale nie tak trudno uzupełnić całą wtyczkę :D