Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

klocki hamulcowe punto classic

Featured Replies

Napisano

Czy taki typ klocków będzie pasował na 100% do punto classic?

post-137086-0-35166900-1447964900_thumb.jpg

Napisano

Pasować będzie pasować, ale niekoniecznie do każdego jednego.. :bzik:

tapnięte via gameboy pocket

edit. podaj vin, to się sprawdzi dopeiro na 100% wtedy

Napisano
  • Autor

Nie takiej odpowiedzi oczekiwałem,akurat punto classic było chyba w jednej wersji.Pytanie kieruję do posiadaczy tego modelu którzy kupowali i wymieniali klocki.

Napisano

tak, to jest komplet klocków do Classica :skromny:

placute-frana-fata-originale-77362185-28

Napisano
  • Autor

Dziękuję za informację,czyli te które chciałem kupić byłyby złe ponieważ nie mają na bokach otworów (a kształt zewnętrzny niby taki sam)

Napisano

Dziękuję za informację,czyli te które chciałem kupić byłyby złe ponieważ nie mają na bokach otworów (a kształt zewnętrzny niby taki sam)

Odwazna teza ;] te otwory afair sluza do zamocowania czujnika ;]
Napisano
  • Autor

Po prostu przy okazji wymiany kół na zimowe zauważyłem że okładziny zaczynają się kończyć i trzeba pomyśleć o wymianie,akurat w tym autku nie robiłem jeszcze nic przy przednich hamulcach i stąd moje pytania.Gdybym wyjął stary klocek nie musiałbym pytać,ale nie chciałem się brudzić dwa razy :)  W ten otwór wchodzi czujnik abs czy może zużycia okładziny? Poprzednio miałem fabię z abs i tam w klocki nie wchodził żaden czujnik.

Napisano

Tu też nie wchodzi żaden czujnik Czujnik abs w punto montowany jest w piascie a nie w klocku. 

Napisano

Tu też nie wchodzi żaden czujnik Czujnik abs w punto montowany jest w piascie a nie w klocku.

Boszzz, nie mam tego ukladu od lat a wiem :hehe: Kolega zapytal jaki czujnik, to odpowiedz brzmi - czujnik zuzycia kolockow, a nie zaden czujnik. Tutaj zdjecie pogladowe ;]post-129896-0-91648300-1448137056_thumb.jpg
Napisano
  • Autor

W tej sytuacji rozumiem że klocki których foto dołączyłem na początku  pasują do classica, tylko nie mają możliwości zamontowania czujnika zużycia.To jeszcze pytanko ,czy classic ma oryginalnie czujniki klocków?

Napisano

Tak nie maja mozliwości zamotowania czujnika zuzycia Zasugerowałem sie ABS mój bład zapomniałęm o czujniku zuzycia którego akurat ja nie mam :facepalm:

Napisano

Tak nie maja mozliwości zamotowania czujnika zuzycia Zasugerowałem sie ABS mój bład zapomniałęm o czujniku zuzycia którego akurat ja nie mam :facepalm:

Spoko, szczerze mowiac to nigdy nie widzialem wersji z czujnikiem zuzycia, moj tez nie mial. Dlatego kupowalem sejczętowskie fdb749 zamiast fdb925, o ile po latach numerow nie pokrecilem :bzik: