Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Panie i panowie...

Featured Replies

Napisano

...słońce w pełni,temp. 5*C zaraz biegnę do sklepu po śledzika (prikaz żony), ze święconką zasuwa syn. Wyciągam maszynę i zasuwam pośmigać. Te osoby u których pada mogą zazdraszczać.;)

Napisano

U mnie pełne słońce i 9 stopni, ale dzisiaj idę na mecz repry, jutro i pojutrze święta, więc najwcześniej we wtorek polatam.

Napisano

Zaxdraszczam. Wczoraj była dobra impreza a dziś i tak pada. Ale jutro...

Napisano

...słońce w pełni,temp. 5*C 

Słońce? Gdzie? :hmm::nie_wiem::beksa:

Te osoby u których pada mogą zazdraszczać

Zazdraszczam... u mnie "przelotne" opady, słońca nie widać, choć temp. w porywach osiąga 9*C - ponoć jutro ma być lepiej... :jem:

Napisano
  • Autor

Słońce? Gdzie? :jem:

Jak to gdzie u mienia na pomorzu. :]

Napisano

To ja na innym pomorzu mieszkam bo u mnie cały tydzień nieciekawie... :buu:

Napisano
  • Autor

Polatałem parę godzinek. Troszkę zmarzłem ale i tak banan na twarzy. Parę motongów po drodze widziałem ale nie dużo. Pewnie szykują przysmaki na święta.;) Słoneczko było fajne teraz u mnie mgła. Po świętach będzie dłuższy dzień i miejmy nadzieję że cieplej, to będzie więcej okazji do polatania. :)

Napisano
  • Autor

To ja na innym pomorzu mieszkam bo u mnie cały tydzień nieciekawie... :buu:

Bo Ty bardziej na wschód mieszkasz a na wschodzie wiadomo co jest.

Ja natomiast bardziej na zachodzie a wiadomo co jest na zachodzie. ;]

Napisano

Za mną cały dzień chodziła ochota na moto, ale aura niesprzyjająca. :-(

Na szczęście prognoza na najbliższe tygodnie jest extra :jump:

Napisano

Melduję polatane. Ale dopiero wieczorem. To co, ze ręce grzałem na silniku ')

Napisano

Wczoraj piekna pogoda slonce cieplutko (podpinke z kurtki i spodni juz sciagnalem) zrobione kilkadziesiat km, cudownie

Napisano
  • Autor

Wczoraj piekna pogoda slonce cieplutko (podpinke z kurtki i spodni juz sciagnalem) zrobione kilkadziesiat km, cudownie

To ile stopni u Ciebie było wczoraj, żeś się tak roznegliżował? ;]

Napisano

...słońce w pełni,temp. 5*C

No dzisiaj to rozumiem... chociaż niebo nie jest idealnie bezchmurne, to jednak przydrożny termometr w Ostrawie wskazywał 13*C a 26* jako ciepłotę podłoża  :phi: 

A 1 prawie pusta, aut mało, ludzie świętują... :)  155km zrobione z nowym aku na pokładzie :narcyz:

Napisano

Dziś polatalem i ja, zrobione prawie 400km, zaliczone Tatry i zamek w Niedzicy. Ponad polowe trasy przejechalem na moim następnym sprzęcie i jest baardzo fajnie :-) w drodze powrotnej kolega zaczął zgłaszać problemy w xjocie- chyba sie obraziła, że idzie na sprzedaż i wysrało sie sprzęgło, do domu wróciłem na slizgajacym...

Napisano
  • Autor

A dziś ja znów nie wytrzymałem. Żona do pracy a ja na motonga. Znów słońce w pełni i temperatura o wiele wyższa bo około 15*C. Prawie czułem lato. :) 230 km nawinięte między K-g a Międzyzdroje i z powrotem. Co tu pisać pięknie, po prostu pięknie. I tak się zachwyciłem że wypróbowałem ile można przejechać na rezerwie. 25 km a katalogowo jest 30 km. Dobrze że nie było pchanka. :]

Napisano

słońce w pełni i temperatura o wiele wyższa bo około 15*C. Prawie czułem lato. :) 230 km nawinięte. Co tu pisać pięknie, po prostu pięknie.

Ooooooooooooooo taaaaaaaaak :phi:  dzisiaj było cudownie... chociaż 4oo więcej (inna trasa), to 223km przybyło na liczniku :narcyz:

Łącznie to już 378km, a to dopiero dwa dni... jak tak dalej pójdzie, to będzie rekordowy sezon :)

Napisano

Kurde ja dopiero 2800km w tym sezonie, jak żyć ;l

Napisano

Od kiedy liczysz koniec zeszłego a początek tego? Bo w sumie ciężko sie zorientować :-D

Napisano

od 1 stycznia ;]

Napisano
  • Autor

No i na pomorzu zachodnim znów pięęęęękna pogoda. Słońce i +18/19*C. Wczoraj i dziś. Ale że wczoraj grzebałem przy swoim FSO bo powoli szykuję go na zlot to nie polatałem. Ale dziś to już musiałem. Grzechem było by siedzieć w domu. :) Parę km pękło. Trasa K-g - Darłowo - Ustka - Słupsk - Koszalin - K-g zaliczona. Piękne widoki, fajne zakręty i świetne proste. ;) Super.