Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

nozyce elektryczne do zywoplotu

Featured Replies

Napisano
Napisano

takie 70cm lub wiecej..

Może nie 70 ale mam porównanie 50 cm noname vs. 42 cm Makita (cena noname x2). I niestety noname źle wspominam, rozleciał się pod koniec pierwszego sezonu (2 razy przycinanie thuji). Po przesiadce na Makitę widzę różnicę w jakości cięcia (mimo słabszego silnika el. tnie więcej gałęzi bez wielokrotnych powrotów) i przede wszystkim ma już 2 sezon i nadal działa ;l, a tnie grubsze gałązki niż noname.

Napisano

Ten, ktory najdluzej podziala, a to zawsze loteria.

Nie pamietam mocy, ale mam z Lidla za zdaje sie 150zl.

Szalalem nim sporo przy tujach 2 sezony i narazie dziala.

Napisano

Może nie 70 ale mam porównanie 50 cm noname vs. 42 cm Makita (cena noname x2). I niestety noname źle wspominam, rozleciał się pod koniec pierwszego sezonu (2 razy przycinanie thuji). Po przesiadce na Makitę widzę różnicę w jakości cięcia (mimo słabszego silnika el. tnie więcej gałęzi bez wielokrotnych powrotów) i przede wszystkim ma już 2 sezon i nadal działa ;l, a tnie grubsze gałązki niż noname.

Patrz, a u mnie na odwrót. Noname (robiący wrażenie, że jest to Peugeot sprzedawany bezmarkowo) żyje już bezproblemowo kilkanaście lat, a naciął się dużo. Z kolei w B&D jeszcze na gwarancji rozleciał się włącznik, zaś po dwóch sezonach pękła aluminiowa obudowa przekładni - wciąż żyje i tnie, ale rzuca i hałasuje.