Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[Warsztat WAW] Solid-garage, ktoś? coś?

Featured Replies

Napisano

Warsztat jest obok mojej roboty, więc poważnie rozważam serwisowanie S-max'a u nich.

http://www.fordserwis.com.pl/

Dotychczas "miotałem" się pomiędzy różnymi warsztatami, a ze strony wynika że mają rozkminione większość przypadków o których standardowe warsztaty nie wiedzą, np.: złożoność rozrządu w 1.8 tdci

http://www.fordserwis.com.pl/uszkodzony_pasek_napedu_rozrzadu_mondeo_mk4_1_8_tdci,Uszkodzony-pasek-napedu-rozrzadu-w-Mondeo--MK4-1.8-TDCI

Napisano

Widać, ze chłopaki sie znają!

Dodam, ze jest jeszcze inny, polecany serwis o podobnej nazwie :phi:

Działali wcześniej w Izabelinie, a teraz działają na Bielanach

www.fordserwis.waw.pl

Edytowane przez jaskół

Napisano
  • Autor

Widać, ze chłopaki sie znają!

Dodam, ze jest jeszcze inny, polecany serwis o podobnej nazwie :phi:

Działali wcześniej w Izabelinie, a teraz działają na Bielanach

www.fordserwis.waw.pl

Woow - jak byli w Izabelinie to było deczko dalego odemnie, ale teraz mam ich niemalże pod oknami.

Super - dzięki za info.

W takim razie mam już 1 warsztat pod robotą i 1 pod domem i oba specjalizują się w Fordach - żyć nie umierać. :oki:

• 2 tygodnie później...
Napisano

Warsztat jest obok mojej roboty, więc poważnie rozważam serwisowanie S-max'a u nich.

http://www.fordserwis.com.pl/

Solid Garage jest pewny. Wszyscy, którzy tam zaiwtali (ja też) polecają to miejsce.

Jakość wzorowa, ceny przystępne. Opinie czytaj tu:

http://forum.fordclubpolska.org/showthread.php?t=226831

• 4 tygodnie później...
Napisano

Woow - jak byli w Izabelinie to było deczko dalego odemnie, ale teraz mam ich niemalże pod oknami.

Super - dzięki za info.

W takim razie mam już 1 warsztat pod robotą i 1 pod domem i oba specjalizują się w Fordach - żyć nie umierać. :oki:

Na który serwis sie zdecydowałeś - byleś może w Ford serwis na Bielanach?

• 3 lata później...
Napisano

Odświeżam wątek.

Mi niestety podpadli a konkretnie mówiąc totalnie mnie olali przy okazji montażu tempomatu do mk5. Chyba mają już za dużo klientów i nie zależy im na nowych..

Odpowiedź na maila z zapytaniem owszem i była, ale gdy pojechałem do nich ustalić zakres prac (chciałem zrobić jeszcze kilka rzeczy) to pani w recepcji stwierdziła że są wakacje, zajmują się tylko poważnymi sprawami i żebym przyjechał we wrześniu. Co prawda wzięła namiar na mnie z listą rzeczy, które chciałbym zrobić i obiecała, że ktoś do mnie zadzwoni ale minęły chyba ze 3 tygodnie i cisza. Tempomat założyłem u konkurencji, która nie miała problemu ze znalezieniem dla mnie 45 minut..

Tak tylko się skarżę...

Napisano
Dnia 27.07.2020 o 22:26, kocur100 napisał:

Tak tylko się skarżę...

Też ostatnio nie skorzystałem z ich usług. Głównie z powodu braku terminów ale do tego doszła jeszcze kwestia braku rabatu na usługę wymiany oleju w ASB dla klientów wykonujących kolejną wymianę w tym serwisie. O rabacie piszą na stronie, a dać nie chcą... Usługę wykonała konkurencja i do tego mam do nich bliżej, bo z buta mogę do domu dojść.

Co do tej  pani, to początkowo nie chciałem w to wierzyć, ale jednak jest to ich słaby punkt.

Edytowane przez shapyr