Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kia Rio 2016

Featured Replies

Napisano

Witam

Czy w tym samochodzie jest coś takiego jak ukryte menu serwisowe albo coś w tym stylu? Pytam, bo znajomy zakupił i jest problem dotyczący wyłączenia automatycznego blokowania drzwi. Oprócz tego czujniki ciśnienia w oponach też nie bardzo banglają o ile w ogóle są bo komp stale wywal  błąd. Pytam bo aso swoje za to zwinie, a może wizyta u nich nie będzie konieczna

Napisano

Czujniki jak nie uszkodzone, to powinny działac. Może trzeba dorzucić wiatru do któregoś koła? System reaguje czasem z opóźnieniem.

Napisano
  • Autor

Nie są uszkodzone na 100%, dodatkowo ciśnienie też jest ok. Czy aby je wyłączyć w kompie trzeba kable użyć czy jest jakieś ukryte menu?

Napisano

Nie ma ukrytego menu ten samochod jest prosty jak konstukcja cepa. Potrzebna jest KIA GDS tym mozna programowac ale czy wylaczyc? Kiedys na forum Hyundaja to polecali odciac kabel i podlaczyc do masy wtedy na zawsze zniknie. U mnie w Hyultaju wlaczalo sie bez podstaw.

Napisano
  • Autor

no to lipa, bo auto na gwarancji i jak podjadę do jakiegoś innego machera żeby zrobił to taniej niż aso to ślad zostanie i może później być problem jak coś innego padnie

Napisano

Nie są uszkodzone na 100%, dodatkowo ciśnienie też jest ok. Czy aby je wyłączyć w kompie trzeba kable użyć czy jest jakieś ukryte menu?

Gdzie sprawdzałeś ciśnienie?

Napisano

Nie ma ukrytego menu ten samochod jest prosty jak konstukcja cepa

Z tą prostotą to chyba przesadziłeś :)

Napisano

Z tą prostotą to chyba przesadziłeś :)

W moim hyundaju nie bylo nic skomplikowanego. Wyposazenie gorsze od ceeda z 2008. Rozbudowane menu to mialo radio bo pare opcji bylo. A co ciekawe zeby wyswietlic przebieg dzienny trzeba bylo zrezygnowac ze wskazan komputera.

Napisano

Witam

Czy w tym samochodzie jest coś takiego jak ukryte menu serwisowe albo coś w tym stylu? Pytam, bo znajomy zakupił i jest problem dotyczący wyłączenia automatycznego blokowania drzwi. Oprócz tego czujniki ciśnienia w oponach też nie bardzo banglają o ile w ogóle są bo komp stale wywal  błąd. Pytam bo aso swoje za to zwinie, a może wizyta u nich nie będzie konieczna

o ryglowanie drzwi  chodzi ? u mnie jest w opcjach menu off/ on

Napisano
  • Autor

a jaśniej, bo to nie mój wóz tylko starszego kolegi z pracy

Napisano
  • Autor

Gdzie sprawdzałeś ciśnienie?

na wentylu który wychodzi z kół za pomocą ciśnieniomierza, a tak na poważnie to znajomy oponiarz to roił na swoim sprzęcie

Napisano

a jaśniej, bo to nie mój wóz tylko starszego kolegi z pracy

Zobacz w ustawieniach samochodu. Masz na zegarach albo w radio. Moze tam masz ustawienie do automatycznego ryglowania dzwi w momencie ruszania.

Napisano
  • Autor

a jak się tam dostać? Powtarzam, że to nie ja jestem właścicielem samochodu

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.