Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dzień dobry- mam lat...

Featured Replies

Napisano

20, jestem czarnulą, z ubogim posagiem ( z ekstrasów to 2 poduchy i wspomaganie), , ze zdrowym podwoziem ale miejscowym pryszczem na drzwiach,8 krotnie kulę ziemską objechałam, wartą tyle co średni rower ;]

post-149005-0-09145900-1479559649_thumb.

post-149005-0-12028900-1479559665_thumb.

post-149005-0-69429000-1479559676_thumb.

Napisano

@@r1sender

Rybka jest to już plus 20 na dzielni :ok:  ;l

Napisano
kozak :oki: chcialbym kiedys taka 

cwiartke wypoleruj i bedzie git 

Napisano
  • Autor

@@r1sender

Rybka jest to już plus 20 na dzielni :ok:  ;l

lakier niby ok ale jak spojrzeć to w uj mikro rys, generalnie do polerki się nadaje- myślę, że któryś weekend obskoczę całe auto to i rybka zniknie :hehe:

za cenę średniego roweru nie ma tragedii ;)  :ok:  mechanicznie za to jest :ok:

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ile to generacji do tyłu? z 5? ;]

Zadowolenia ;)

Napisano

Ile to generacji do tyłu? z 5? ;]

Zadowolenia ;)

Mniej :) to 6gen. Obecnie dogorywa 9gen ;) od wiosny w salonach bedzie 10.

Napisano

Sprawdz sobie, czy nie masz zwezki w dolocie :) bo w tych modelach mozna bylo za kilka zlotych zrobic z zamulonej 75 KM pełnoprawną 90KM

Napisano
  • Autor

Sprawdz sobie, czy nie masz zwezki w dolocie :) bo w tych modelach mozna bylo za kilka zlotych zrobic z zamulonej 75 KM pełnoprawną 90KM

mam ale w worku, poprzednik już wyskubał :oki:

• 2 miesiące później...
Napisano
13 godzin temu, r1sender napisał:

nie clio II poszło w świat:hehe: Debil ostatni to ja jeszcze nie jestem:hehe:

I co lepsza zamiana?W sensie obszerności wnętrza to pewnie tak, ale mnie w hankach krótkie skrzynie wkurzają.

A z meganki zadowolony jesteś?Ty masz 1.6 b?Też podobno skrzynie bardzo krótkie, ale w sumie potrzebuję coś takiego nie za drogiego do 10-15 tys na jakiś rok z gaziwem i chyba by się nadawał renifer. Laguna 2.0 T też fajna, bo 6 biegów ma i nieźle jedzie, ale wybór mały.

Napisano
  • Autor
6 godzin temu, AkuQ napisał:

I co lepsza zamiana?W sensie obszerności wnętrza to pewnie tak, ale mnie w hankach krótkie skrzynie wkurzają.

A z meganki zadowolony jesteś?Ty masz 1.6 b?Też podobno skrzynie bardzo krótkie, ale w sumie potrzebuję coś takiego nie za drogiego do 10-15 tys na jakiś rok z gaziwem i chyba by się nadawał renifer. Laguna 2.0 T też fajna, bo 6 biegów ma i nieźle jedzie, ale wybór mały.

Tak 1.6, skrzynia w meg II krótka i przy 130 masz 3.5 krpm, także jest głosniej. Zadowolony z meg II - Żona tym na co dzień lata po Obwodnicy i trochę Gdańska. 7.5 litra jej podjada. Na pewno ciszej przy tych predkościach jest jak w octavi I.  Od zakupu 40 tyś. ponad strzelone i poza tulejami wahaczy i 1 końcówką ( to wiedziałem jak kupowałem), 1 kompletem klocków z przodu, 1 kompletem tarcz i klocków nic nie robione.

Napisano
2 minuty temu, r1sender napisał:

Tak 1.6, skrzynia w meg II krótka i przy 130 masz 3.5 krpm, także jest głosniej. Zadowolony z meg II - Żona tym na co dzień lata po Obwodnicy i trochę Gdańska. 7.5 litra jej podjada. Na pewno ciszej przy tych predkościach jest jak w octavi I.  Od zakupu 40 tyś. ponad strzelone i poza tulejami wahaczy i 1 końcówką ( to wiedziałem jak kupowałem), 1 kompletem klocków z przodu, 1 kompletem tarcz i klocków nic nie robione.

Och octa I to było mistrzostwo niewyciszenia :) wytrzymałem z nią od września do lutego, a mój wtedy 3.5 r syn pytał na autostradzie przy 140-Tata co tak buczy. Mówię-kura buczy. Kura???:phi:

Napisano
  • Autor

renówka imo auto jak każde inne- co do Hanki, to na przeczekanie brane ale chyba sobie ją na dłużej zostawię:ok:, po podłoga, progi i nadkole całe;] za 3 tyś. nie ma co wybrzydzać.

• 2 tygodnie później...
Napisano

czyli lachony na Hondę będziesz wyrywał :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.